Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:)

hanka_andrus 13:44, 23 lip 2011

Nigdy dziecków za wiele!Może Joli ogród przyjmie jeszcze parę ,oprócz swoich wnuków.
anula_wn 13:46, 23 lip 2011

Witaj Ana
odpocznij sobie troszkę po urlopie, napij się kawki, zjedz ciasteczko i złe emocje szybko przejdą. Pogoda faktycznie taka sobie (delikatnie mówiąc) a z dziećmi w deszcze ciężko.... ja jadę za tydzień, zobaczymy co mnie czeka

miłego dzionka !
fajnie, że Jesteś, Ania ma faktycznie rację - emanuje od Ciebie odobra energia!
Ana 13:52, 23 lip 2011

Ojej, Anula, dzięki

ciastko zjedzone...niejedno Czekam na męża i Matusię jeszcze, podpieram się nosem o klawiaturę...jak tylko przyjadą idę jeszcze odsypiac...muszę zbierac siły na nowy tydzień

a jak będziesz jechać na urlop to nie dasz rady "przejechać" przez Szczecin 30-go?? A może jesli jedziesz później, to wpadniesz i do mnie?? Zapraszam
anula_wn 13:59, 23 lip 2011

dzięki Aniu bardzo! ruszamy 30-ego właśnie, a jedziemy prawie cały dzień, więc nie bardzo.... może jak będę jechać po moje dziecię pod koniec sierpnia wówczas odwiedzę i Ciebie i Szczecin
ps,
to już teraz wiem dlaczego Hani w Koszalinku nie będzie ....
Ana 14:09, 23 lip 2011

Anula - w takim razie zapraszam! Mój Wymarzony domek i ogród czekają na gości
anula_wn 14:12, 23 lip 2011

z przyjemnością Cię odwiedzę !
dziękuję za zaproszenie, a teraz zmykam myś resztę okien....
Sebek 14:38, 23 lip 2011

Fajnie, że już jesteś
hanka_andrus 15:32, 23 lip 2011

anula_wn napisał(a)
może jak będę jechać po moje dziecię pod koniec sierpnia wówczas odwiedzę i Ciebie i Szczecin
ps,
to już teraz wiem dlaczego Hani w Koszalinku nie będzie ....

Anulko, 30 -tego balujemy u Jotki,a 1-go jadę na urlop drogą na Ostrołękę.Wracam 10-tego.
Zdzwonimy się jak przyjedziesz po malca,może razem do Any i Jotki , ja teraz przetrę dróżki,a potem obie jak po sznurku......Słoneczka życzę wszystkim odpoczywającym nad morzem i nie tylko....

Ana 15:54, 24 lip 2011

Zapraszam zapraszam do mnie w sierpniu

Sebciu - dzięki

Oj, nie mam kiedy usiąść i poogladać co tam się u Was wydarzyło przez ostatni tydzień
Ana 14:29, 25 lip 2011

Wyskoczyłam dziś na godzinkę do ogrodu, oj stęskniłam się za grzebaniem w ziemi

Szybciutko wyplewiłam frontowe rabatki, mąż wcześniej dosypał kamyk, ja dziś kory - brakuje jeszcze białego kamyka pod bukszpanami - ale już kupiony, czeka na wysypanie

Nie wiem czy na kamykach po deugiej stronie świerku sadziś tak samo 3 Electric Lime czy dać Marmelade (na focie) lub intensywne rózowo-bordowe Midnight Rose?

I teraz po posypaniu kory zastanawiam się też czy nie zostawić tej kulki z tujki i dosadzić dwa Rh Cunnigham's White