Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój zakątek - początki

Mój zakątek - początki

natka098 18:12, 04 kwi 2018

Zana napisał(a)
Super krokuski. I jakie dzielne, przeżyły kopanie kanalizacji! Fajnie, że możesz sobie na nie codziennie popatrzeć.
Witam się po zimie u Ciebie.

A jaka moja radość była gdy je zobaczyłam.
Kasia_CS 20:42, 04 kwi 2018

Hej Natalko!! Krokusy cudne - ja też krokuskami się zachwycam, bo od 2 dni wreszcie kilka sztuk rozchyliło kwiatki zamierzam z nich zrobić krótką rzeczkę
natka098 07:42, 16 kwi 2018

Codziennie przeglądam Wasze wątki i się zachwycam. Natomiast u mnie to nie ma jak nie ma co. Telefon mi się popsuł, komputer szaleje i sam pisze literki i z nim walczę Pozostało mi tylko obserwować.

Makusia 08:57, 16 kwi 2018

natka098 napisał(a)
Codziennie przeglądam Wasze wątki i się zachwycam. Natomiast u mnie to nie ma jak nie ma co. Telefon mi się popsuł, komputer szaleje i sam pisze literki i z nim walczę Pozostało mi tylko obserwować.

Złośliwość technologii Ale za to możesz ogród poobserwować, nacieszyć się zielenią
natka098 09:14, 16 kwi 2018

Makusia napisał(a)

Złośliwość technologii Ale za to możesz ogród poobserwować, nacieszyć się zielenią

Próbowałam z 10 razy tego posta napisać i po wysłaniu z nerwów poszłam po śrubokręt, i po walce usunełam klawiaturę z laptopa i podłączyłam taką zwykła. Zawsze to tymczasowe rozwiązanie jest

Ja się jakoś zielenią nie umiem cieszyć, bo widzę tylko jeszcze tu trzeba zrobić i tu i tam.
natka098 09:21, 16 kwi 2018

Mam jaki pisać, to chociaż napiszę jak mój ogród. Bo na zdjęcia trzeba będzie poczekać.

Straty:
3 trzmieliny na pniu straciły liście, gałązki mają wiotkie i miękkie w środku co mogłam to poobcinałam, ale chyba nic z tego nie będzie :/
Tulipany, nie będą kwitły chyba, nie chcą rosnąć są bardzo marne.
Innych strat nie widać na szczęscie

Wszystko już przycięte, nawet rozplenice już puszczają.

Teraz trzeba ogarnąć jakoś ten bałagan na rabatach, bo nie jest zbyt pięknie.

mrokasia 10:11, 16 kwi 2018

natka098 napisał(a)
Mam jaki pisać, to chociaż napiszę jak mój ogród. Bo na zdjęcia trzeba będzie poczekać.

Straty:
3 trzmieliny na pniu straciły liście, gałązki mają wiotkie i miękkie w środku co mogłam to poobcinałam, ale chyba nic z tego nie będzie :/
Tulipany, nie będą kwitły chyba, nie chcą rosnąć są bardzo marne.
Innych strat nie widać na szczęscie

Wszystko już przycięte, nawet rozplenice już puszczają.

Teraz trzeba ogarnąć jakoś ten bałagan na rabatach, bo nie jest zbyt pięknie.

Natka, ciekawe, moja żółta trzmielina na patyku też kompletnie łysa, wszystkie liście uschły. Co prawda na końcach ma pąki i mam nadzieje, że odbije.
Trzymam kciuki za Twoje .
natka098 11:41, 16 kwi 2018

mrokasia napisał(a)

Natka, ciekawe, moja żółta trzmielina na patyku też kompletnie łysa, wszystkie liście uschły. Co prawda na końcach ma pąki i mam nadzieje, że odbije.
Trzymam kciuki za Twoje .

Moja też ma niby pąki ale po delikatnym ich dotknięciu odpadają, czyli nic z nich nie będzie. Tak samo po dotknięciu odpadały boczne gałązki. Nie wiem czy to zmarznięta czy może jakaś choroba. Nawet zdjęcia na razie nie mogę zrobić.
21:51, 16 kwi 2018
Jak ma pąki to odbije - żyje , przymroziło listki dlatego opadły.
Czekam na fotki
natka098 07:53, 20 kwi 2018

Ha odzyskałam telefon. Będę teraz zamęczać Was zdjęciami

1. Moje trzmieliny, pożegnać się z nimi?

2. Co to jest?

3. Moje jedyne tulipki kwitnące, reszta się obraziła.