Fajny masz ten placyk pod basen, też muszę coś wymyślić, bo na razie stawiamy na trawie i nie jest to dobre rozwiązanie, paskudnie to miejsce potem wygląda.
pewnie, ze w to samo moze. ja tylko pomyslalam, ze wykopane, bo w inne miejsce docelowa maja byc. Ja czosnkow nie wykopuje i jak narazie dobrze sie maja. Moze za rok wykopie jak ich juz za duzo bedzie
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"
Czosnki są bardzo lubiane przez nicienie. Często można je "kupić" jako dodatek. Jeśli wypadają to tylko placami po kilka sztuk, a roznieść je po ogrodzie można łatwo narzędziami.
Wszystkim zaglądającym: DZIĘKUJĘ - jesteście teraz u mnie częściej niż ja sama...w przyszłym tygodniu powinnam mieć już wiecej wolnego czasu to odpiszę każdemu z osobna i odwiedzę Wasze wątki. Na razie wstawiam zdjęcia, które mam
Na początek - coś na upały, czyli placyk z właściwym umeblowaniem
przed i po
Dalej będzie na zielono i czarno
i takie tam: szałwia wysiała mi się z jednej sadzonki: część jest fioletowa, część różowa a jedna jest różowo - fioletowa tu nie wiadomo skąd pojawiły mi sie siewki rozchodnika?