Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

sylwik69 18:49, 25 lut 2018

Pallety nasz rodzimy recykling

sylwik69 18:52, 25 lut 2018

Fajne zestawienia

sylwik69 18:55, 25 lut 2018

Bukiety z konkursu florystycznego

sylwik69 18:57, 25 lut 2018

MEGA wielkanocne jaja
sylwik69 19:00, 25 lut 2018

koliber napisał(a)
Witam
Trafiłam do Ciebie wiedziona zapachem zdjęć z Gardenii

Witaj jeśli chodzi o zapachy to były w większości hiacynty,żółte tulipany,drobne fiołki i żonkile
sylwik69 19:04, 25 lut 2018

agapant napisał(a)
Jak miło pooglądać zdjęcia z Gardenii. Odpocznij, ogrzej się i pokarz więcej zdjęć. Zaciekawiłaś mnie przedmiotami z recyklingu

O tak,to stoisko było oblegane i wywołało duże zainteresowanie.Fajne rzeczy robią,a zdjęcia nie oddają wszystkiego.Używają filcu,lateksu z papierem,asfaltu,dżinsu,skóry,stopionych butelek plastikowych
www.OOhh.pl
sylwik69 19:09, 25 lut 2018

BKosimkArt napisał(a)
Sylwia, ja też byłam lekko rozczarowana... no zdecydowanie wolę Zieleń To Życie. A tu no nie ma się co dziwić nic prawie nie kwitnie więc iglaki królowały... ale zdziwiło mnie że nie było zbyt dużo wiosennych kompozycji z cebulowych. No przynajmniej ja nie widziałam nic ciekawego.

Basiu to też byłaś??? no jak mogłaś się nie odezwać ... ach poszłam na umówione spotkanie na antresoli z O i nikogo nie zastałam...na nic moje chęci integracji...czekałam chodząc i pytając ale każdy dziwnie na mnie patrzył
to fakt,mało roślin,kwiatów wszystkiego mało,mam niedosyt totalny
Chciałabym kiedyś zobaczyć Zieleń to Życie
Magleska 19:47, 25 lut 2018

wpadłam na zdjęcia z Gardenii ...nigdy tam nie byłam ,trochę daleko ode mnie ....ale chociaż pooglądam zdjęcia
koliber 20:01, 25 lut 2018

sylwik69 napisał(a)

Basiu to też byłaś??? no jak mogłaś się nie odezwać ... ach poszłam na umówione spotkanie na antresoli z O i nikogo nie zastałam...na nic moje chęci integracji...czekałam chodząc i pytając ale każdy dziwnie na mnie patrzył
to fakt,mało roślin,kwiatów wszystkiego mało,mam niedosyt totalny
Chciałabym kiedyś zobaczyć Zieleń to Życie

A ja na targach "Zieleń To Życie" już dwa razy byłam i rzeczywiście jest w czym wybrać Natomiast na Gardenii ani razu, a i nawet parę osób mi zachwalało, że Gardenia jest lepsza od Zieleni...A tymczasem słyszę, że jednak to nie to, co ogrodnicy lubią najbardziej Więc zostaję przy Zieleni...
sylwik69 20:21, 25 lut 2018

koliber napisał(a)

A ja na targach "Zieleń To Życie" już dwa razy byłam i rzeczywiście jest w czym wybrać Natomiast na Gardenii ani razu, a i nawet parę osób mi zachwalało, że Gardenia jest lepsza od Zieleni...A tymczasem słyszę, że jednak to nie to, co ogrodnicy lubią najbardziej Więc zostaję przy Zieleni...

Czekałam cały rok...pojechałam już 4 -ty raz i zdecydowanie to najgorsza Gardenia z wszystkich na których byłam