Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa

BKosimkArt 20:47, 25 lut 2018

sylwik69 napisał(a)

Czekałam cały rok...pojechałam już 4 -ty raz i zdecydowanie to najgorsza Gardenia z wszystkich na których byłam

Zatem ZTŻ musisz zobaczyć, zwłaszcza niesamowite wystawy bylinowe, no i kiermasz okazały też jest, wszystko kwitnące pięknie eeech
ryska 21:05, 25 lut 2018

Witaj Sylwia, przykro mi, że się nie spotkałyśmy.
Też byłam w tamtym roku na Gardenii i na spotkaniu.
Masz rację trzeba to inaczej zorganizować w przyszłości. Muszą być czytelne znaki rozpoznawcze

U Ciebie na wątku jestem pierwszy raz.
Przejrzałam parę stron i już wiem, ze lubisz rękodzieło i tworzysz fajne rzeczy.
Pozdrawiam

koliber 21:43, 25 lut 2018

sylwik69 napisał(a)

Czekałam cały rok...pojechałam już 4 -ty raz i zdecydowanie to najgorsza Gardenia z wszystkich na których byłam

A widzisz. Ja miałam ochotę na zeszłoroczną, ale nie wypaliło , a w tym roku sobie podarowałam Może dobrze???
sylwik69 15:32, 26 lut 2018

BKosimkArt napisał(a)

Zatem ZTŻ musisz zobaczyć, zwłaszcza niesamowite wystawy bylinowe, no i kiermasz okazały też jest, wszystko kwitnące pięknie eeech

Bardzo bym chciała jeśli będę mieć towarzysza do podróży to na pewno pojadę,bo sama nie jestem tak odważna
sylwik69 15:38, 26 lut 2018

ryska napisał(a)
Witaj Sylwia, przykro mi, że się nie spotkałyśmy.
Też byłam w tamtym roku na Gardenii i na spotkaniu.
Masz rację trzeba to inaczej zorganizować w przyszłości. Muszą być czytelne znaki rozpoznawcze

U Ciebie na wątku jestem pierwszy raz.
Przejrzałam parę stron i już wiem, ze lubisz rękodzieło i tworzysz fajne rzeczy.
Pozdrawiam

Bardzo mi miło,że zajrzałaś do mnie mam nadzieję na liczne spotkania ogrodowiskowe,jestem osobą otwartą na innych
sylwik69 15:44, 26 lut 2018

koliber napisał(a)

A widzisz. Ja miałam ochotę na zeszłoroczną, ale nie wypaliło , a w tym roku sobie podarowałam Może dobrze???

Ty miałaś kawał drogi do Poznania...a ja mam niestety niewiele możliwości na takie wypady.Tematykę ogrodową uwielbiam i staram się korzystać z każdej okazji podpatrzenia czegoś,nawet jeśli tak jak w przypadku tegorocznej Gardenii - nie kryję rozczarowania.
Miałam za to niecodzienną możliwość spotkania się z synem i spędzenia z nim ciut więcej czasu niż zwykle
koliber 18:48, 26 lut 2018

To tak jak ja Też ogromnie lubię wszystko co związane z ogrodnictwem Ostatnio odwiedzam coroczne targi Zieleń To Życie Lubię je, a i w roślinach jest co wybrać Ostatnio jednak nie mogłam dostać jarzmianek, a bardzo mi na tym zależało, tym bardziej, że u mnie też z nimi krucho - nie wiedzieć czemu
sylwik69 19:31, 04 mar 2018

Po wielu dniach silnych mrozów,wreszcie się ociepliło byłam 3 godzinki w ogrodzie dokończyłam ciąć trawy i pograbiłam nawiane przez wiatry liście. Przygotowałam sobie kuwetki do siania jeżówek i stipy.Hortensje na razie nie cięłam,bojąc się aby im nie zaszkodzić.Poczekam jeszcze troszkę...Prognozy oszałamiają i przepowiadają za tydzień drastyczne ocieplenie.
Tulipany i inne cebulowe już dawno przebiły ziemię,siewki stipy przetrwały zimę a trzcinniki mają zielone odrosty!
Dominika11 19:36, 04 mar 2018

Już ciełaś trawy
kasja83 13:33, 05 mar 2018

sylwik69 napisał(a)
Po wielu dniach silnych mrozów,wreszcie się ociepliło byłam 3 godzinki w ogrodzie dokończyłam ciąć trawy i pograbiłam nawiane przez wiatry liście. Przygotowałam sobie kuwetki do siania jeżówek i stipy.Hortensje na razie nie cięłam,bojąc się aby im nie zaszkodzić.Poczekam jeszcze troszkę...Prognozy oszałamiają i przepowiadają za tydzień drastyczne ocieplenie.
Tulipany i inne cebulowe już dawno przebiły ziemię,siewki stipy przetrwały zimę a trzcinniki mają zielone odrosty!

Już cięłaś trawki???Ja narazie mało co nos wyściubiam z domu.