Czekaj,czekaj. W czym? W nieładzie? Asia tobie się chyba jakiś chochlik wkradł bo niewłaściwego sława użyłaś Efekt zwalający z nóg... Wielkie brava dla ciebie
No co Ty serio? U nas 26 sierpnia jest organizowany Dzień Działkowca i w tym dniu użytkownicy najładniejszych otrzymują dyplom i jakąś nagrodę, talon do sklepu ogrodniczego
Asia, no teraz to mnie zaaaaabiiiiłaaaaśśś. Tymi fotkami oczywiście! Zmiana niesamowita, superowa. Jak możesz, Kobieto, no jak możesz tak dołować?? Kurka wodna, chyba mnie zmotywujesz do jakiegoś popchnięcia do przodu tych moich wykopków.
To ok. Pamiętaj, ze one lubią różne podłoże i wilgotność. Tzn. hortensje kwaśne podłoże i wodę. Perovska podobnie jak lawenda lubi dolomit i słońce. Gdyby ci kiepsko rosła, to pamiętaj o warunkach
Czasami jednak sadzimy niedaleko siebie i roślinki mają neutralne podłoże, o parametrach zbliżonych i dają radę. Tak swoją drogą sama musiałąbym sprawdzić kwasowość mojej gleby na różnych rabatach.
Sporo pokrzyw mi rośnie. Nie wiem, jakie warunki lubią pokrzywy
Kompostownik zwalił mnie z nóg. Dobrze, że siedziałam
Niesamowita zmiana. Jak można mieć taki porządek? No jak?
Gratuluję wam obojgu, pochwal e-Ma, bo chyba był też jego udział? Super !!!