Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w Alei Lipowej...

Ogród w Alei Lipowej...

Juzia 21:00, 06 wrz 2012

Fajne maluchy
Martek 21:01, 06 wrz 2012

Czy ostanie żurawki to vienna i citronelka ?
Ja ostrożnie podzieliłam wczoraj żurawki,ale takie w doniczkach jeszcze.Natomiast mimo,że ma lime marmalade widzę sadzonki to boję się podzielić mocno się trzymają . I chyba na wiosnę zabieg wykonam ...

Ładna galeria jaki żywopłot ładny z bukszpanu
Matka 21:17, 06 wrz 2012

Gratuluję pociechmi się nie udajet
Hortensja boska
KasiaWB 21:32, 06 wrz 2012

Justi, masz już bardzo elegancki ogród a za rok będzie super jak jeszcze wszystkie nowe roślinki się rozrosną. Już się cieszę na te widoki horti boskie doniczka z bukszpanem bardzo stylowa
Cieszę się, że kupiłyśmy te Miskanty na targach, bo ostatnio widziałam malusieńskie sadzoneczki za 16 zł.... Widzę, że masz w kompozycji hakone też ceny widziałam niesłychanie różne. Po raz kolejny stwierdzam, że na zakupy będę jeździć przede wszystkim do Puław i Końskowoli chociaż... po rh tylko w okolicach Lublina, bo wiem gdzie wielkie można kupić w dobrej cenie
Żurawki świetnie Ci wyszły, ja też chciałam dzielić ale są tak zwarte, że poczekam do wiosny
Madzenka 21:45, 06 wrz 2012

Najbardziej mnie kostrzewy zachwyciły pozdrawiam serdecznie
bea_ta 22:16, 06 wrz 2012

Witam justi, czy piesek to czarny labek.Uwielbiam je.Ja mam roczną czekoladkę-łobuziare.
Pozdrawiam.
justi 09:13, 07 wrz 2012

Juzia dzięks

Martek ta żółta to chyba podkreślam chyba Lime rickey, reszta nie wiem, nie rozszyfrowałam, aby Palace purple rozpoznana u mnie w 100%

Bogda co Ci sie nie udajet? Żurawki czy te bukszpany? Bukszpan żeby się ukorzenił nie może mu podłoże przeschnąć, bo klapa. Żurawkom nie ścinaj kwiatostanów, może Ci się wysieją na przyszły rok.

Kasia
ja już mam 4 miskanty z 2. Cieszę się, że odbiły bo chyba w nieodpowiednim czasie je podzieliłam. W Końskowoli jest też duża szkółka rh i wrzosów, ale nie byłam.

Marzenko ta rabata jeszcze nie skończona, a te kostrzewy też dzielę i dosadzam. Dlatego jeszcze kory nie wysypuję.

Beatko
oczywiście, że to labcio właściwie labcia. Widziałam już Twoją czekoladkę, boska. Muszę poczytac dokładniej to sie wpiszę

justi 09:15, 07 wrz 2012

Wszystkim miłego dnia życzę

Martek 10:52, 07 wrz 2012

Justi ,a pali ją słońce ???
justi 14:09, 07 wrz 2012

Pali, pali
Wszystkie moje zółte podpala słońce. Te małe zostały przesadzone do cienia. Mam nadzieję, że się rozrosną i dadzą ładną żółtą plamę pod świerkami.