Iwonko, w każdej wersji brane pod uwagę są cebulowe, tulipki gdzieś z przodu i czosnki na tyły. Dziewczyny pisały, że hakone późno rusza, więc na pewno dodałabym coś jeszcze zimozielonego konwalnik lub żurawki
Dzieki wielkie
Patrzę "świeższym" okiem i w "7" rzuciło mi się że z lewej przy modrzewiu też łyso tam coś też by musiało być zwłaszcza, że rabata ucieka tam za dom (kulki 2-3 dla równowagi z prawą stroną) A plecki - niedopatrzenie na szybko rysowałam będą tez trawy. Muszę tylko sprawdzić, która się nada - 1,50 wysokości by okna nie przysłaniała.
Ogólnie jak pisałam 1 i 7 biorę pod uwagę. Na którą się zdecyduję jeszcze niewiem
Angi podglądam, bo mam podobną rabatę od frontu pod oknami kuchennymi - różnica taka, ze u mnie patelnia...hakone niestety tam nie dam a tak mi sie podoba....
Ja też mam podobną rabatę na froncie i ... też podglądam ... u mnie są dwa stożki ale liliputy ... przydałyby się trochę większe takie 140cm ale brak takich w okolicy
Ja mam podobną rabatę od zachodu pod ścianą garażową. 3 razy zmieniałam nasadzenia i kształt. Porażka.
Teraz już mniej więcej określiłam rośliny choć musiałam zmienić nasadzenia bo niektórych nie mogłam spotkać i było łyso. Luki wypełnię różami. Już zamówiłam.
Dopracuje się ewentualnie za kilka lat jak wszystko podrośnie.
Ps. Tak się przyglądam i dopiero teraz zauważyłam że mamy identyczne selfi w awatarze