Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

SlonecznyOgrod 19:00, 07 maj 2017

Wszystko piękne i klon i funkie i limki i dama w kształcie serca. Ładnie zaprezentowane to najlepsza reklama roślin. I już każdy ich pragnie
AngelikaX 19:11, 07 maj 2017

Daria, a wiesz że musiałam się cofnąć do fotek owej damy - nie zwróciłam uwagi na kształt serca

Dzięki
AngelikaX 19:12, 07 maj 2017

jolka napisał(a)
Hej Angelika Krąg-siedzisko rewelacja Pięknie wygląda, zresztą pierwszy raz widzę taki pomysł.
Muszę poczytać, jak Ty go zrobiłaś Cały ogród śliczny, że też wcześniej tu nie trafiłam!

Cześć Jolka zapraszam- wpadaj, spaceruj...

Dziękuję za miłe słowo

Pozdrawiam
alis 19:13, 07 maj 2017

Masz przecuuuuudnie Angeliko, ale Ty o tym wiesz
AngelikaX 19:20, 07 maj 2017

_Martini_ napisał(a)
Tyyy, to jest myśl! Sesja ślubna za drobną opłatą w takim ogrodzie, to oryginalny rarytas do albumu.
Jaka to brzoza przy kręgu?

Moim zdaniem "moda" na sesje ślubne w ogrodach minęła... dziś raczej wybiera się bardziej miejsca z klimatem... jakiś las, opuszczone ruiny itd... mój brat np. miał przepiękną sesję w zniszczonych szklarniach... i dla kontrastu przy oszklonym centrum handlowym w Bydgoszczy mówił że stresik był - czuł się jak w "Top model" zdjęcia robione na chodniku przy sygnalizacji gdzie ludzie w autach na "czerwonym" się przyglądali

U nas to przypadkiem... wynajmujemy auto na ślub i młodzi głowili się gdzie zrobić sesję w plenerze, a że pogoda jest jaka jest i mało gdzie zielono czy kwitnąco... to eM zaproponwał u nas

edit:
brzoza to ta zwyczajna

AngelikaX 19:24, 07 maj 2017

MirellaB napisał(a)
W limce masz kij wbity do podwiązania?

Tak, bo to limki na pniu. Raz po burzy jedna część korony złamała się.... więc mają podpory aby wiatr nimi nie targał
SlonecznyOgrod 19:26, 07 maj 2017

AngelikaX napisał(a)
Daria, a wiesz że musiałam się cofnąć do fotek owej damy - nie zwróciłam uwagi na kształt serca

Dzięki

A widzisz
Serducho wyszło jak nic!
AngelikaX 19:30, 07 maj 2017

MirellaB napisał(a)
Klon palmowy ma śliczny soczysto zielony kolor, ale jaki ma gruby pień - szok. Ile on ma lat?

Ładnie limka wypuściła, a moja taka kiepska i vanilka też. Chyba dokupię im po jednej sztuce i razem posadzę, bo efektu wow przy jednym krzaczku się nie doczekam.

Hosty też u mnie nie chcą rosnąć, a Twoje już spore i sporo.

U Ciebie nie ma ani jednego zielska. No tak wypielęgnowanego ogrodu to zazdroszczę.

Piękna różowa azalia na pniu i czosnki takie duże.

I wszystko inne również piękne. Uwielbiam Twój ogród

Własnie o tej porze roku najbardziej go lubię - kolor i kształt liści (jak spódniczki baletnic), przeżył przesadzanie w ubiegłym sezonie... a dość leciwy już, mam go z 7 lat

Limki mam 3 sztuki tu na pniu, maja 3 lata i spore korony, zwykłe sadzone w zeszłym roku daleko w tyle, te na pniu przy placyku sadzone miesiąc temu też

Hosty niby od wschodu, teraz ok a w połowie lata średnio ładne

Kwitnące "drzewo" to rh nie azalia

Dziękuję kochana, ale tyle co kilka dni temu po deszczach walczyłam z chwastami... było ich trochę

AngelikaX 19:32, 07 maj 2017

alis napisał(a)
Masz przecuuuuudnie Angeliko, ale Ty o tym wiesz

Dziękuję
i macham
AngelikaX 19:33, 07 maj 2017

SlonecznyOgrod napisał(a)

A widzisz
Serducho wyszło jak nic!

Tak widzę - serducho jest