Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

_Martini_ 13:24, 07 maj 2017

Klonik bardzo urodziwy. Las funkiowy będzie super wyglądał jak się rozwinie, kolejny dowód na to, że w masie wszystko fajnie wygląda.
Świerki teraz są najładniejsze. Tez obserwuję tę fazę teraz u siebie. Potem już mnie nie zachwycają, znaczy się u mnie.
AngelikaX 13:28, 07 maj 2017

I moja "chluba": krąg-siedzisko z innej perspektywy - wczorajszy bohater nieplanowanej sesji zdjęciowej jaka miała miejsce w naszym ogrodzie - mowa o sesji ślubnej - Panny Młodej nie przebił oczywiście... dobrze, że dzień wcześniej trawnik skosiłam

Filemon24 13:37, 07 maj 2017

Ja włosów nie farbuje zeszłam do swojego naturalnego koloru, ale jak farbowałam to też zawsze 3 godzinki ( podcięcie i modelowanie więc się schodziło) nie wspominam tego jako coś traumatycznego normalka raczej szybko czas leciał
AngelikaX 13:54, 07 maj 2017

Nawet przy myjce?
AngelikaX 13:55, 07 maj 2017

_Martini_ napisał(a)
Klonik bardzo urodziwy. Las funkiowy będzie super wyglądał jak się rozwinie, kolejny dowód na to, że w masie wszystko fajnie wygląda.
Świerki teraz są najładniejsze. Tez obserwuję tę fazę teraz u siebie. Potem już mnie nie zachwycają, znaczy się u mnie.

Zgadzam się, ten czas najbardziej lubię u iglaków - lubię miziać takie mieciuchne przyrosty
AngelikaX 13:55, 07 maj 2017

leon60 napisał(a)
piękne masz te cisowe kuleczki

Cisowe kuleczki dziękują
MirellaB 14:39, 07 maj 2017

Klon palmowy ma śliczny soczysto zielony kolor, ale jaki ma gruby pień - szok. Ile on ma lat?

Ładnie limka wypuściła, a moja taka kiepska i vanilka też. Chyba dokupię im po jednej sztuce i razem posadzę, bo efektu wow przy jednym krzaczku się nie doczekam.

Hosty też u mnie nie chcą rosnąć, a Twoje już spore i sporo.

U Ciebie nie ma ani jednego zielska. No tak wypielęgnowanego ogrodu to zazdroszczę.

Piękna różowa azalia na pniu i czosnki takie duże.

I wszystko inne również piękne. Uwielbiam Twój ogród
MirellaB 14:41, 07 maj 2017

W limce masz kij wbity do podwiązania?
_Martini_ 14:46, 07 maj 2017

Tyyy, to jest myśl! Sesja ślubna za drobną opłatą w takim ogrodzie, to oryginalny rarytas do albumu.
Jaka to brzoza przy kręgu?
jolka 16:53, 07 maj 2017

Hej Angelika Krąg-siedzisko rewelacja Pięknie wygląda, zresztą pierwszy raz widzę taki pomysł.
Muszę poczytać, jak Ty go zrobiłaś Cały ogród śliczny, że też wcześniej tu nie trafiłam!