Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AngelikaX 21:23, 01 cze 2017

Rytla napisał(a)
A ta pani na zdjęciu jaka piękna i uśmiechnięta! i wcale nie patrzy groźnie, jak ta z awatarka!
ŚWIETNIE wyglądacie.

Dziękuje bo ja z tych pogodnych - nigdy nie myslałam o tej fotce, żem groźna na niej
21:27, 01 cze 2017
AngelikaX napisał(a)
Aż tak jędzowato wyglądam na dotychczasowym avatarze?

ps. W salonie fryzjerskim do którego chodzę Pani zawsze mówi, że Izabela Janachowska przyszła

jak widzę fote komunijną ..to na awatarku jędziunia jest

PS. nie znam tej Izy ...ale przynajmniej lepiej poznałam ciebie pomimo tego że jednak nie podobna jesteś do siebie

AngelikaX 21:32, 01 cze 2017

inka74 napisał(a)
krzewuszka posadzona w cieniu w większości się tak zachowuje. Potrzebuje dużo bezpośredniego słońca i wody. Mam jedną w cieniu - ma tak jak twoja maks. 2 kwiatki a 2 sztuki rosnące na patelni są oblepione kwiatami. W tym miejscu pięknie zdobi jesienią ale kwiatów dużo więcej nie da. Pytanie na czym ci bardziej zależy.

Miałam już dawno się przywitać ale czasu brak. Ogród bardzo dopracowany i dopieszczony. Widać, że lubisz dbać o szczegóły a to nadaje klimat. Przywiódł mnie do ciebie trawnik - boski - po jego obejrzeniu upewniłam się, że robię wersję z rolki. Taki dywanik to moje marzenie od 3 sezonów a potem wymiękłam przy siedzisku - ta inspiracja z Pinteresta dużo słabsza przez oświetlenie na górze. Zachwiało to u nich proporcjami. Wasze jest idealne. 2 większe poduchy dodadzą wygody.

Pozdrawiam i pozwolę sobie zaglądać choć mój zieleniak totalnie z innej bajki

Cześć Iwonko miło mi Cię gościć... cieszę się, że Ci się podoba

Dywanik to moje oczko ogrodowe i jestem z niego bardzo zadowolona... także myślę, że Ty też będziesz
Poduchy chcę dorzucić większe, ale ciągle czasu brak... nie ze względu na wygodę, bo siedzisko jest naprawdę komfortowe (nawet zdarzyło i się na nim przysnąć ) raczej o względy estetyczne mi chodzi - małe giną troszkę w masie

Co do krzewuszki... wydaje mi się, że słońca ma raczej dość, to południowa strona - obstawiam niewystarczającą ilość wody... wolę je w odsłonie ognistej na jesieni jak już mam wybierać

Dziękuję za pochwały i zapraszam oczywiście
AngelikaX 21:35, 01 cze 2017

Makusia napisał(a)
Ale przystojniak!!!! (młody i stary, żeby nie było )
Dlaczego Ty ruda nie jesteś? Padło moje wyobrażenie Twojej osoby
Kobiety w tej rodzinie no piękne są- nie wiem czy inna kobieta powinna się tak wypowiadać, ale laski z Was!!!

Dziękuję bardzo za wrzucenie zdjęć
Ps. Garnitur super!

A jak Ci napiszę, że jeszcze 3 lata temu miałam czarne włosy jak smoła... i że takich kręconyc też nie mam... i że na codzień w prostych blond to całkiem inny look... ?

Dziękuję

ps. Garnitur też mi się bardzo podoba

AngelikaX 21:36, 01 cze 2017

Makao_J napisał(a)
Super rodzinka. Syn mega przystojny

Dziękuję. Syn to mój osobisty model
AngelikaX 21:36, 01 cze 2017

mrokasia napisał(a)
Ale fajna rodzinka

nawigatorka 21:37, 01 cze 2017

eee_taam napisał(a)

AngelikaX 21:38, 01 cze 2017

eee_taam napisał(a)

PS. nie znam tej Izy ...ale przynajmniej lepiej poznałam ciebie pomimo tego że jednak nie podobna jesteś do siebie

Hahahah...

Janachowska kiedyś tańczyła w Tańcu z gwiazdami... a teraz prowadzi program o ślubach...
Kasia_CS 21:40, 01 cze 2017

AngelikaX napisał(a)

Syn to mój osobisty model

No własnie mialam pisać, że niezły z niego model jest!!

Fajnie wyglądacie a co do avka faktycznie na inna osoba na nas spogląda niż ta z komunii
leon60 07:45, 02 cze 2017

piękni jesteście