Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AngelikaX 11:44, 25 sie 2017

Dla wszystkich zainteresowanych w H&Y jest fajna promocja - druga rzecz za 10zł... od dziś do niedzieli

W ubiegłym roku kupiłam sobie duże lampiony - jeden był za 199zł drugi za 10

Pościele też kiedyś brałam - warto w takiej promocji
AngelikaX 11:44, 25 sie 2017

ren133 napisał(a)

Bosko

inka74 12:09, 25 sie 2017

AngelikaX napisał(a)
Mnie i ambrowce i platany równo zachwycają i ciężko mi będzie podjąć decyzje umbry już skreśliłam tu... także z dwojga złego zakres wyboru się zmniejszył
jedź do szkółki. Obejrzyj fizycznie jedne i drugie i wybierz te na którego widok serce mocniej zabije oba gatunki są piękne i warte posiadania.
12:14, 25 sie 2017
Angelika cisa za 30??? wow gdzie ty to tak kupowałaś, u mnie nie mam nic formowanego z cisa
12:17, 25 sie 2017
kami napisał(a)
I wszystko niesamowicie szybko rośnie jak na 4 lata nawóz albo ziemia czynią cuda.

Angelika ogród Twój ma 4 lata?
Pełny podziw.To musiałaś już spore rośliny sadzić by był taki efekt
Podziwiam za niesamowity porządek i ład.Na pewno sporo czasu poświęcasz by tak wyglądał.Jest wręcz idealny
Ja chyba jakaś nieudolna bo mi na wszystko zawsze brakuje czasu.Jak wy dziewczyny to robicie?
Makao_J 12:19, 25 sie 2017

AngelikaX napisał(a)

Aniu ja tam chce na wiosnę dać coś zimozielonego... bo wiosną jak trawy ścinam i wrzosy to licho tam trochę.. myślę o kulach... dumam już dwa lata - czekam na przebłysk

Przemarza Ci pewnie, że w donicy... moja rozrasta się jak perz

Na pewno przemarzają gałązki bo w donicy. Mocno owiewane są. Ale dzięki temu nie rosną właśnie za szybko bo natura sama je skraca.

Po zimie połowa gałęzi jest czarna
Makao_J 12:21, 25 sie 2017

Andżela zajrzyj do mnie i zerknij na moją propozycję nasadzeń. Czy taka opcja byłaby ok?
AngelikaX 12:45, 25 sie 2017

Już lecę
AngelikaX 12:46, 25 sie 2017

Makao_J napisał(a)

Na pewno przemarzają gałązki bo w donicy. Mocno owiewane są. Ale dzięki temu nie rosną właśnie za szybko bo natura sama je skraca.

Po zimie połowa gałęzi jest czarna

Swoje póki co trzymam, szkoda wywalać, a na przedpłocie ładnie by się nadawały... tylko tam masakra, aby szpadel wbić
AngelikaX 12:49, 25 sie 2017

Kaska napisał(a)

Angelika ogród Twój ma 4 lata?
Pełny podziw.To musiałaś już spore rośliny sadzić by był taki efekt
Podziwiam za niesamowity porządek i ład.Na pewno sporo czasu poświęcasz by tak wyglądał.Jest wręcz idealny
Ja chyba jakaś nieudolna bo mi na wszystko zawsze brakuje czasu.Jak wy dziewczyny to robicie?

Część miałam z ogrodu przed rewolucją np. serby i srebrne świerki - także one starsze... a tak to 4 lata wsio.... brzozy np. duże kupiłam bo mniejszych nie było

Nie siedze bardzo dużo w ogrodzie, wiadomo początek sezonu tak, bo ogarnąc wszystko trzeba po zimie, potem cięcie a poza tym koszę trawnik dwa razy w tygodniu, popielę trochę przytnę kanty i tyle