Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

11:43, 04 sty 2017
AngelikaX napisał(a)
Na nadchodzące mrozy i zapowiadane śnieżyce... sprawiłam sobie namiastkę wiosny... a ta z kolei nie wydaję się być bardzo odległą

ty też juz masz jade na markety ...zapachu wiosny w domu mi się chce

PS. w połowie lutego pokazywałay sie u mnie krokusy ...a to juz wiosna ....tak wiec jest już blizej jak dalej
AniMa 11:58, 04 sty 2017

U Ciebie już miejsce na wiosnę??? Mi sie nie chce jeszcze wianków ze stołu przeganiać...lubię te pozapalane wieczorem świeczki...jeszcze jak tak wichura szumi na zewnąrz...
AngelikaX 12:07, 04 sty 2017

Justynko MAM I JA!!! czekam aż otworzą się kwiaty, mają już spore pąki

a luty tak to jakby już wiosna w ubiegłym roku w końcówce lutego jak tylko pokazały się w kwiaciarni bratki skusiłam się i posadziłam na front do donic... dzień później spadł śnieg taka to wiosna kapryśna była

AngelikaX 12:10, 04 sty 2017

AniMa napisał(a)
U Ciebie już miejsce na wiosnę??? Mi sie nie chce jeszcze wianków ze stołu przeganiać...lubię te pozapalane wieczorem świeczki...jeszcze jak tak wichura szumi na zewnąrz...

A tak, byłam w Obi i jakoś mnie tak skusiły Jutro mam kolędę, w sobotę po Swięcie Trzech Króli zwijam dekoracje świąteczne... no nie wiem tak mam, że po Sylwestrze choinka zaczyna mi już przeszkadzać
AngelikaX 12:10, 04 sty 2017

sylwik69 napisał(a)
Piękny ogród,piękna wiosenna kompozycja oby do wiosny dziewczyny!

Cześć Sylwio dziękuję zapraszam do grona wyczekujących
AngelikaX 12:13, 04 sty 2017

edit

Aniu poza tym skusił mnie słój - duży z dodatkiem blachy i sznura - idealnie pasuje do mojego lampionu, który i tak stoi cały rok - zmieniam tylko dodatki w środku
AniMa 13:29, 04 sty 2017

no słój jest zacny
ElzbietaFranka 13:34, 04 sty 2017

Angeliko, wszystkiego dobrego w nowym 2017 r. Zdrowia, pomyslnosci i spelnienia marzen. Oby twoj ogrodek pieknie sie rozrastal bez szkodnikow i chorob.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego.
nawigatorka 13:51, 04 sty 2017

Lubię słoje.ja też swój z dekoracji świątecznych sprzarnelam.zreszta wszystkie świąteczne dekoracje już od kilku dni w kartonie
Sebek 13:55, 04 sty 2017

Ja właśnie sprzątnąłem wszystkie dekoracje świąteczne, wystarczy mi mnóóóóstwo śniegu za oknem

Ten słój kojarzę, ale jak dla mnie za dużo za niego chcieli, a na obniżkę się nie załapałem...