Jezuśku jakie hortensje megaaaa az na podziw jest idealnie
Angela wejść i nie skomentować to grzech, same słodkości wstawiłaś, przepięknie u ciebie, kurcze znowu doła łapie bo kce tak u siebie, ale to zupełnie inna bajka, to tak jak porównywać fiata z mercedesem Pięknie, pięknie i jeszcze raz pięknie
Zostawiam ślad po miłym spacerku u Ciebie. Masz cudowny ogród nieustannie się nim zachwycam.
Angela przepięknie idealnie ,katalogowo Jaką wysokość maja Twoje danici ? Jak często je tniesz ? Ps córunia przesłodka ,śliczna dziewczynka cała mama
Och jak pięknie Pozdrawiam perfekcjonistkę kulasy rówmiutkie ale modelka naj )) jeju a że kulasy takie wielkie to tak wcześniej nie było wiadome
Jak tak wygląda głodny trawnik to ja nie mam pytań
LOVE LOVE LOVE Kocham Twój ogród, wygląda jak pokazowy. Wrzosy i hortki masz niesamowicie dorodne. Danice ślicznie obstrzyżone uwielbiam je, mam kilka kulek i rosną jak szalone. Mam nadzieję, że trafią mi się jeszcze takie ładne, od razu kupię. Pozdrawiam
Angeliko skąd Ty masz takie duże cyrkle? Piękne okrąglutkie kule
No właśnie, mucha nie siada. Kocham po prostu te Twoje kule, a już szczególną miłością te cisowe. Myślałam, że one mniejsze są, dopiero zdjęcie z tą słodką modelką pokazuje, że one wypaśne kuliska są. Modelka cudeńko.
mucha nie siada tak odpicowane