Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na zielonej... trawce :)

Na zielonej... trawce :)

AngelikaX 20:30, 26 cze 2018

Johanka77 napisał(a)
Omdlałam... cudnie!

Z solami trzeźwiącymi nie zdążyłam chyba...

Dzięki
AngelikaX 20:31, 26 cze 2018

Makao_J napisał(a)
Piękny i dojrzały ogród. Olbrzymie kule. Na frontowej to masz daniki, tak? Chyba też wystrzygłaś bo piękne okrąglutkie.

Tak na froncie daniki - zgadza się po fryzjerze są

Merci
AngelikaX 20:36, 26 cze 2018

Margerytka40 napisał(a)
Angel ile mają Twoje Daniki szerokości i co ile masz je posadzone? Kurcze nie wiem czy swoich nie posadziłam zbyt blisko siebie. Ogród żyleta,brak słów więc nic już nie powiem

Asiu moje daniki mają po cięciu ok 70cm średnicy, sadzone co ok 1m - 1,20. Cięłam, bo zaczynały być na styk... i napisze Ci jeszcze, że one i tak przesadzane były, bo wcześniej rosły na innej rabacie ( w sumie było 16sztuk) - na niej zostawiłam 6 sztuk resztę poszło na rabatę z lampami i tu też ciasno już mają

Dziękuję za pochwały
AngelikaX 20:37, 26 cze 2018

Gintura napisał(a)
No po prostu jak zwykle "piknie psze" Pani

Merci psze Pani
AngelikaX 20:38, 26 cze 2018

Alicja169 napisał(a)
W tak perfekcyjnie przystrzyżonym ogrodzie chwastów nie widać, kanciki są...jednym słowem ..żyleta
A kulkowisko zazdrość moją wzbudza

Wychodzi na to że rośliny skutecznie odwracają uwagę od nich

Dzięki
AngelikaX 20:40, 26 cze 2018

basia3 napisał(a)

u mnie też a to koniec czerwca dopiero

Prawda? Dopiero powinna zaczynać
Kasiolaaa 21:03, 26 cze 2018

Angelika no jasne ze cyknij fotunie hortensji jestem ciekawa jej przyrostu juz wiem ze bedzie obledna
Margerytka40 21:18, 26 cze 2018

AngelikaX napisał(a)

Asiu moje daniki mają po cięciu ok 70cm średnicy, sadzone co ok 1m - 1,20. Cięłam, bo zaczynały być na styk... i napisze Ci jeszcze, że one i tak przesadzane były, bo wcześniej rosły na innej rabacie ( w sumie było 16sztuk) - na niej zostawiłam 6 sztuk resztę poszło na rabatę z lampami i tu też ciasno już mają

Dziękuję za pochwały

No to ja sadziłam co metr,wydawało mi się dużo a teraz zgłupiałam . Może cięciem da się je utrzymać w ryzach,czy nie?
Iwk4 22:11, 26 cze 2018

Angelika, dziękuję za cudny spacer po twoim ogrodzie. Oczy nacieszylam. Wielkość twoich kul to niespodzianka. Modelka śliczna
Piękny masz ogród.
MirellaB 23:49, 26 cze 2018

Angelika masz fajne rhe Beatles. Ktoś gdzieś pisał, że są dwa rodzaje tej trawy tzn.taka jak Twoja czyli rosnąca w zgrabne czuprynki i taka jak moja wredna byle jaka bez zgrabnych kęp

Wrzosy szalone, będzie pięknie jesienią, a Annabelle masz jak dla mnie najładniejsze na forum

Żurawki widzę dobrze u Ciebie rosną i chyba jesteś z nich zadowolona?