Byłam dzisiaj nie jest źle, ale wszystko jeszcze śpi. Mam potworny bałagan na działce kiedy ja to obronie. Najgorsze te liście nie posprzątane w jesieni. Przylepione do trawy będzie ciężkie grabienie.
Jeszcze trzeba z cięciem poczekać.
Niedaleko mam duże sądy jak tam zaczynają ciąć to ja też się zabieram. Na razie jest cisza.
Fajne wspomnienie z początków WOŚPu. Teraz wszystko się kręci siłą rozpędu, ale początki były trudne. Dopiąć do końca i obawa, czy wszystko zagra, jak należy...
WOŚP to WOŚP i koniec Żeby nie Orkiestry, w polskich usługach medycznych byłoby tragicznie. A jednak po ostanich 8 latach są ludzie, którzy – choć przecież korzystają z leczenia przy pomocy tego co WOŚP kupił – nie dokładają się i jeszcze wygadują głupoty i oskarżenia kompletnie bezpodstawne.
Kasiu ja mam syna takiego. Nie uznaje Owsiaka i tej zbiórki. Aż się trzęsę, aby nie musiał kiedyś skorzystać z tego sprzetu. Fotela rozkładanego który stoi przy każdym łóżku dziecka, aby rodzic mógł na leżąco być razem w nocy z dzieckiem.
Co zrobisz nie miał przykładu ani ode mnie ani od eMa taki jest. Głowa i usta wypełnione frazesami.
Z ciekawością obejrzałam.
Owsiak rozkręcał WOŚP z Agata Młynarska. Tak teraz to jest samograj, ale jest to impreza bardzo dużą, aby to wszystko ogarnąć to trzeba mieć łeb nie od parady.
Tak się cieszę, że prawie wszystkie tv obsługiwały Orkiestrę. Przynajmniej raz w roku dzieje się akcja w której biorą udział Polacy ponad różnicami partyjnymi.
Powiem Ci, że ja zazdroszczę Ci tego lenistwa.
Jak ja bym tak chciała.
Ja nie mam ani jednego dnia takiego, żebym mogła sie ponudzić. I zastanawiam się dlaczego?
Kiedyś miałam małe dziecko i mam wrażenie, że maiłam więcej czasu.