Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ptasi gaj

Ptasi gaj

Kindzia 11:58, 19 kwi 2018

Róże wybieram na razie. Pod koniec maja Małgosia z Lublina do mnie przyjeżdża, to mi od nich przywiezie. U nich zagłębie różane przecież
Mam już od nich parę austinek i parę niemieckich róż też Giardina od nich przezimowała mi tylko z kopczykiem na pełnym wygwizdowiu bez nawet milimetra czarnego Dobre róże mają w okolicznych szkółkach.
Powinnam Kiku i Kanzan w parku pszczyńskim lecieć zobaczyć, ale czasu będę miała pewnie za mało w ten weekend Chociaż na obrazku u Was te piękności pooglądam
gobasia 12:03, 19 kwi 2018

Elu pięknie u Ciebie ..ogród w większej perspektywie wyglada imponująco
ElzbietaFranka 12:13, 19 kwi 2018

Kindzia napisał(a)
Róże wybieram na razie. Pod koniec maja Małgosia z Lublina do mnie przyjeżdża, to mi od nich przywiezie. U nich zagłębie różane przecież
Mam już od nich parę austinek i parę niemieckich róż też Giardina od nich przezimowała mi tylko z kopczykiem na pełnym wygwizdowiu bez nawet milimetra czarnego Dobre róże mają w okolicznych szkółkach.
Powinnam Kiku i Kanzan w parku pszczyńskim lecieć zobaczyć, ale czasu będę miała pewnie za mało w ten weekend Chociaż na obrazku u Was te piękności pooglądam

Właśnie Pszczyna zawsze były piękne magnolie. Jak jestem w lecie na Śląsku jedziemy do Pszczyny i do Niepołomic do pałacyku księżnej chyba dobrze napisałam. Cudowne miejsce. Popatrz u Kiepska jeszcze nie byłam ale pojadę.

Kasiu jak masz taką okazję różaną to pewnie trzeba skorzystać.
Ja kiedyś nie było inter to poszłaś do pobliskiej szkółki i kupowałaś co było. Teraz codziennie przeglądam roze bo reklamy wchodzą przy każdym otwarciu komp.
ElzbietaFranka 12:16, 19 kwi 2018

gobasia napisał(a)
Elu pięknie u Ciebie ..ogród w większej perspektywie wyglada imponująco

Staram się Basiu robić z bliska i z deleka. Bo cóż to za fota z bliska. Każdy krzak można tak zrobić byle gdzie nawet za płotem.
Będę wieczorem odwiedzać zaraz znowu wychodzę mus to mus.
Kasiolaaa 16:48, 19 kwi 2018

Uwielbiam jak są duze ogrody tak przestrzennie duzo wpada słoneczka ojej bajka chyba widzialam wierki mur z tuj wowww robi wrazenie
Urszulla 18:07, 19 kwi 2018

Ania czyli Mała Mi

Sąsiedzi mają miejsce do sadzonkowania przy murku ogrodzenia w cieniu. Ja przy duzych bukszpanach i miejsce bywa okresowo zalewane. One nawet lubią mieć wilgoć.
gobasia 19:02, 19 kwi 2018

Elu zajrzyj do mnie
roma2 19:28, 19 kwi 2018

Elu pięknie masz. Ja ciągle miotam się z myślami względem żywopłotu od strony sąsiadów. A sadzić trzeba na już, bo nie doczekam zasłony
ElzbietaFranka 22:06, 19 kwi 2018

Urszulla napisał(a)
Ania czyli Mała Mi

Sąsiedzi mają miejsce do sadzonkowania przy murku ogrodzenia w cieniu. Ja przy duzych bukszpanach i miejsce bywa okresowo zalewane. One nawet lubią mieć wilgoć.

Urszulo bylam widzialam. Rzeczywiscie duza ta kiku jeden minus ze tak szybko przekwita. Zreszta magnolie tez dlugo nie kwitna.
Najdłuzej kwitna horty i trzeba je sadzic. Roze tez i tez sadze.
Kasiolaaa 22:22, 19 kwi 2018

Elunia czekam szybciej twojej kocimietki i przepieknych traw