Elu, oczko wysprzątane czy też nie pięknie się prezentuje
Zazdroszczę ci takiego zbiornika Rybki, rybkami, ale widzę jakieś kuma...zaczęły już porządnie koncertować?
Elu perukowce, berberysy, bzy imponujące No i oczywiście zakątek oczka z kamieniami apropos kamieni, to pamiętasz jak mi kazałaś wyrzucić ten płotek drewaniany ze skalniaka, że brzydki i psuje całość - Melduję, że wyrzuciłam i obłożyłam kamieniami i teraz jest o wiele lepiej Jutro wkleję zdjęcia
Kiedys kupiłam 7 rolek plotka tego wyzszego zapomnialam o nim. W zeszlym roku znalazłam i są i nie wiem co z tym zrobic. Gdzies dam ale musze go zamaskowac. Kiedys byly wszedzie byly otki drewniane.
Tak sobie myśle moze plotek obloze kamieniami.
Plotek nie jest taki zly, musi byc dobrze zainstalowane aby sie nie wyginal.
Mozna go pomalowac na różne kolory. Skalniak absolutnie bez plotka.
Radziu witam odezwałes się. Z oczka trzeba usunac mół robie to odkhrzaczem do takich celów troche zrobilam wiecej niz polowe. W poniedziałek reszta.
Lilie wodne pieknie rosna.
Pogoda jaka jest kazdy widzi. Rośnie wszystko nie mozna nadazyc z pracami.
Dzisiaj sadziłam, też roze kilka krzakow. Wybrac ziemie, kompost wymieszac z ziemią przywiezc i wywiezc stara zachodu duzo. Na szczęście mam nadzieje na stałe juz miejsca i robota jednorazowa.
Jeszcze raz dziadostwo dostalam w przesylce, w doniczce w srodku nie ukorzenione. Jezeli nie ukorzenione to kiedy oni sadza w doniczkach?