Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ptasi gaj

Ptasi gaj

Milka 13:33, 28 kwi 2018

Oczko, to jak staw u ciebie nie cierpię kwitnących berberysów, śmierdzi mi domestosem
ElzbietaFranka 13:51, 28 kwi 2018

Duże bo i gawiedzi dużo w nim. Ryb nie jestem w stanie zliczyć 6 zabek zielonych.

Berberysy smierdzą, ale piękne w lecie i jesienią zima obsypane czerwonymi owocami.
Radziu2013 20:05, 28 kwi 2018

Elu, oczko wysprzątane czy też nie pięknie się prezentuje
Zazdroszczę ci takiego zbiornika Rybki, rybkami, ale widzę jakieś kuma...zaczęły już porządnie koncertować?

Pozdrawiam
Basilikum 20:49, 28 kwi 2018

ojej nigdy nie wachalam berberysa ale chyba dobrze
Aurelllia 21:51, 28 kwi 2018

Elu perukowce, berberysy, bzy imponujące No i oczywiście zakątek oczka z kamieniami apropos kamieni, to pamiętasz jak mi kazałaś wyrzucić ten płotek drewaniany ze skalniaka, że brzydki i psuje całość - Melduję, że wyrzuciłam i obłożyłam kamieniami i teraz jest o wiele lepiej Jutro wkleję zdjęcia
ElzbietaFranka 22:31, 28 kwi 2018

Aurelllia napisał(a)
Elu perukowce, berberysy, bzy imponujące No i oczywiście zakątek oczka z kamieniami apropos kamieni, to pamiętasz jak mi kazałaś wyrzucić ten płotek drewaniany ze skalniaka, że brzydki i psuje całość - Melduję, że wyrzuciłam i obłożyłam kamieniami i teraz jest o wiele lepiej Jutro wkleję zdjęcia

Kiedys kupiłam 7 rolek plotka tego wyzszego zapomnialam o nim. W zeszlym roku znalazłam i są i nie wiem co z tym zrobic. Gdzies dam ale musze go zamaskowac. Kiedys byly wszedzie byly otki drewniane.
Tak sobie myśle moze plotek obloze kamieniami.

Plotek nie jest taki zly, musi byc dobrze zainstalowane aby sie nie wyginal.
Mozna go pomalowac na różne kolory. Skalniak absolutnie bez plotka.
ElzbietaFranka 22:37, 28 kwi 2018

Radziu2013 napisał(a)
Elu, oczko wysprzątane czy też nie pięknie się prezentuje
Zazdroszczę ci takiego zbiornika Rybki, rybkami, ale widzę jakieś kuma...zaczęły już porządnie koncertować?

Pozdrawiam

Radziu witam odezwałes się. Z oczka trzeba usunac mół robie to odkhrzaczem do takich celów troche zrobilam wiecej niz polowe. W poniedziałek reszta.
Lilie wodne pieknie rosna.
Pogoda jaka jest kazdy widzi. Rośnie wszystko nie mozna nadazyc z pracami.

ElzbietaFranka 22:39, 28 kwi 2018

Basilikum napisał(a)
ojej nigdy nie wachalam berberysa ale chyba dobrze

Berberys to nie perfumy. Zapach nie za bardzo, ale co tam to nie kupa.
ElzbietaFranka 22:47, 28 kwi 2018

Dzisiaj sadziłam, też roze kilka krzakow. Wybrac ziemie, kompost wymieszac z ziemią przywiezc i wywiezc stara zachodu duzo. Na szczęście mam nadzieje na stałe juz miejsca i robota jednorazowa.

Jeszcze raz dziadostwo dostalam w przesylce, w doniczce w srodku nie ukorzenione. Jezeli nie ukorzenione to kiedy oni sadza w doniczkach?

Juz mam dywany z floksow.
Radziu2013 22:53, 28 kwi 2018

ElzbietaFranka napisał(a)

Jeszcze raz dziadostwo dostalam w przesylce, w doniczce w srodku nie ukorzenione. Jezeli nie ukorzenione to kiedy oni sadza w doniczkach?

Ja też się zawiodłem...nie ma to jak kupować na miejscu...