U mnie werbena późno siana. Stipa kilka razy, każda kuweta w innym terminie.
Werbena później posiana gdyż w zeszłym roku wczesniejsza szybko przekwitła.
W głębię mam tysiące małych wydaje mi się, że to werbena za tydzień będzie wiadomo.
Jestem w autobusie i pisze. Jadę protestować. Ręce opadają widząc0 to co się dzieje. Tydzień czasu każdemu bym dała dziecko duże dziecko aby się nim zajmował przez 24 godziny.
Lisi przyjrzyj się dokładnie. Te wschody to maleństwa.
Nie napisałaś gdzie te siewki maja być w głębię ogrodowej czy wysiałaś do kuwety.
W glebię są bardzo malutkie jak już wyrośną to dosyć długo rosną do 10 cm później to śmigają.
Do pobliskiej szkołki przywiezli roze, takie dorodne w doniczkach 32 zl sztuka. Tak jak wczesnjej juz napisalam nigdy nie kupie rozy w internecie to co dostalam to jest zenada.
Dkstalam ze szkolki katalog róż
Kupiłam roze rabatowa "oragerie" Kordesa z atestem ADR.
I "schone Maid" Tantau. Rozowa. Moze sie skusze na roze "Inka" cetrynowa będzie pasowała fioletowych.
Aniu nie wiem czy mala czy wysoka, wazne ze za cene mam dorodna roze. Toco dostalam z wysyłkowych z mszycami to pozal sie Boze. Dwie z nich placilam po 50 zl. To mnie wnerwia. Zeruja no osobach i wysylaja byle co.
Nie chce sie rozdrabniac w ogrodzie trzeba sadzic to co sie podoba i miec najmniej pracy. Nie moge ciagle grzebac w ziemi starosc nie radosc i mam tez inne obowiazki.