Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielona przestrzeń

Zielona przestrzeń

koliber 13:17, 06 lut 2019

Chyba do mnie pomalutku przychodzi wiosna Moje ciemierniki mają pączki!!! Wiem, że to jeszcze niewiele, ale jednak
Wiolka5_7 13:21, 06 lut 2019

koliber napisał(a)
Chyba do mnie pomalutku przychodzi wiosna Moje ciemierniki mają pączki!!! Wiem, że to jeszcze niewiele, ale jednak

Super ! u mnie dziś +4 i słoneczko aż szpadelek poszedł w ruch poszerzylam jeszcze te moje nowe przyszłe rabaty
koliber 13:35, 06 lut 2019

U mnie pogoda podobna A u Ciebie nie za mokro?
sierotka 13:52, 06 lut 2019

U mnie Koliberku wiosna zajrzałam wiesz gdzie i gałązki są zielone chyba wsio odżyje
Wiolka5_7 15:54, 06 lut 2019

koliber napisał(a)
U mnie pogoda podobna A u Ciebie nie za mokro?

Jeszcze miejscami tak ii ziemia głebiej zmarznięta, więc za wiele nie dało się zrobić
Anda 16:26, 06 lut 2019

koliber napisał(a)

Super Uważaj na myszy. Dzisiaj zauważyłam, że myszy objadają mi pączki ciemierników.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Adela 16:44, 06 lut 2019

Anda napisał(a)

Super Uważaj na myszy. Dzisiaj zauważyłam, że myszy objadają mi pączki ciemierników.

Parę dni temu też zauważyłam przez okno jakieś szare, bardzo zwinne maleństwo kręcące się wokół ciemierników. Nawet mówiłam eMowi, że to coś jest wielkości myszy, ale bardziej przypomina wyglądem ptaka. Sprawdzałam w necie - bardzo podobne do strzyżyka. Ale ponieważ na ptakach się nie znam, więc pewności nie mam.
Pozdrawiam
Anda 16:49, 06 lut 2019

Adela napisał(a)

Parę dni temu też zauważyłam przez okno jakieś szare, bardzo zwinne maleństwo kręcące się wokół ciemierników. Nawet mówiłam eMowi, że to coś jest wielkości myszy, ale bardziej przypomina wyglądem ptaka. Sprawdzałam w necie - bardzo podobne do strzyżyka. Ale ponieważ na ptakach się nie znam, więc pewności nie mam.
Pozdrawiam

Strzyżyk też się u mnie pojawia. Lubi trzymać się ziemi Jednak ja na pewno mam też myszy Pozdrawiam również
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 18:19, 06 lut 2019

No cóż one też coś muszą jeść więc szukają, a że wyboru jeszcze nie ma to jedzą co znajdą, w kota trzeba zainwestować to myszy nie będzie

Moi rodzice mieli kiedys altankę , wszysto na zimę zabierali, zeby myszy nie miały co jeść i się nie sprowadzałay, to wiesz co zjadły? Mydło i świeczkę
koliber 19:24, 06 lut 2019

sierotka napisał(a)
U mnie Koliberku wiosna zajrzałam wiesz gdzie i gałązki są zielone chyba wsio odżyje

Cieszę się bardzo, że Ty się cieszysz Mówiłam, że będzie dobrze