Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielona przestrzeń

Zielona przestrzeń

koliber 19:25, 06 lut 2019

Wiolka5_7 napisał(a)

Jeszcze miejscami tak ii ziemia głebiej zmarznięta, więc za wiele nie dało się zrobić

No właśnie Ja jeszcze nie mam odwagi grzebać w ziemi Ale podziwiam, że Ty masz
koliber 19:27, 06 lut 2019

Anda napisał(a)

Super Uważaj na myszy. Dzisiaj zauważyłam, że myszy objadają mi pączki ciemierników.

O kurka Mam nadzieję, że moja sunia "morderczyni" skutecznie udaremni niecne zamiary owych mysz
koliber 19:29, 06 lut 2019

Adela napisał(a)

Parę dni temu też zauważyłam przez okno jakieś szare, bardzo zwinne maleństwo kręcące się wokół ciemierników. Nawet mówiłam eMowi, że to coś jest wielkości myszy, ale bardziej przypomina wyglądem ptaka. Sprawdzałam w necie - bardzo podobne do strzyżyka. Ale ponieważ na ptakach się nie znam, więc pewności nie mam.
Pozdrawiam

Byłam dzisiaj, oglądałam i na razie jest ok Nietknięte Mam nadzieję, że tak pozostanie
koliber 19:31, 06 lut 2019

Anda napisał(a)

Strzyżyk też się u mnie pojawia. Lubi trzymać się ziemi Jednak ja na pewno mam też myszy Pozdrawiam również

Aż sprawdziłam sobie tego strzyżyka w necie i chyba takiego jegomościa u mnie nie ma??? Będę obserwować myszy
koliber 19:33, 06 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
No cóż one też coś muszą jeść więc szukają, a że wyboru jeszcze nie ma to jedzą co znajdą, w kota trzeba zainwestować to myszy nie będzie

Moi rodzice mieli kiedys altankę , wszysto na zimę zabierali, zeby myszy nie miały co jeść i się nie sprowadzałay, to wiesz co zjadły? Mydło i świeczkę

Kota miałam Kot zaginął Jest sunia

U mnie myszy niestety zadomowiły się w garażu Nawet pies nie daje rady
Anitka 09:20, 07 lut 2019

koliber napisał(a)

O kurka Mam nadzieję, że moja sunia "morderczyni" skutecznie udaremni niecne zamiary owych mysz

Ja też kota nie mama, ale nam też taką sunię "morderczynię" Kretowiska po drugiej stronie drogi, ale bez obaw ona z nosem pod bramą pilnuje.
mikina34 09:41, 07 lut 2019

Moje dwie małe pierdoły łapały myszy jak te się nażarły trutki i chodziły po trawie śnięte , a jakie szczęśliwe, ze sobie upolowały zdobycz
koliber 10:10, 07 lut 2019

Anitka napisał(a)

Ja też kota nie mama, ale nam też taką sunię "morderczynię" Kretowiska po drugiej stronie drogi, ale bez obaw ona z nosem pod bramą pilnuje.

Dobrze masz Czyli myszy nie mają szans wtargnąć na wasze terytorium?
koliber 10:12, 07 lut 2019

mikina34 napisał(a)
Moje dwie małe pierdoły łapały myszy jak te się nażarły trutki i chodziły po trawie śnięte , a jakie szczęśliwe, ze sobie upolowały zdobycz

Hahahaha...ja właśnie z tego powodu nie truję, co by psina się czegoś nie nabawiła
koliber 10:15, 07 lut 2019

U mnie dzisiaj iście wiosenny dzień Myję okna bo już przez nie wiosny dopatrzeć się nie mogę