Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielona przestrzeń

Zielona przestrzeń

Piotr_ 15:27, 22 lut 2019

I wpadam zaglądnąć co tu słychać, u mnie brak czasowy. ale teraz co były 2 dni ciepła pon. wtor. pracowałem w ogrodzie
koliber 15:37, 22 lut 2019

Tak myślałam, że zapracowany jesteś Ja niestety nie mogłam popracować na zewnątrz, bo mnie wirus przeziębienia zdominował Teraz cierpliwie czekam na kolejne ciepełko
Piotr_ 16:42, 22 lut 2019

U mnie praca praca i tak to wyglada
koliber 16:48, 22 lut 2019

Ale znajdujesz czas tylko i wyłącznie dla siebie? Bo wiesz, nie można tak cały czas pracą żyć
Nowalijka 18:03, 22 lut 2019

mikina34 napisał(a)
Wczoraj cały dzień padał deszcz, dziś było skrobanie szyb, a teraz pięknie świeci słońce tylko chłodno jest ale faktem jest, że cały czas jeszcze zima przecież rządzi

U mnie identycznie, zimno...a już takie plany miałam na weekend. Nie ma co się dziwić, przecież jeszcze zima trwa, a nam się wydaje, ze jak trochę przygrzalo, to grzac bedzie do października. Pozostalo cierpliwie czeekac i na przykład robić ogrodowe zakupy....
koliber 21:31, 22 lut 2019

Ja zimie daję czas do końca lutego, a potem może się wynosić

Nie mów, że trochę ciepełka nie rozbudziło w Tobie ochoty aby tak już zostało? Tym bardziej, że roślinki też poczuły już pierwszy oddech wiosny
Nowa12 22:12, 22 lut 2019

koliber napisał(a)
Ja zimie daję czas do końca lutego, a potem może się wynosić

Nie mów, że trochę ciepełka nie rozbudziło w Tobie ochoty aby tak już zostało? Tym bardziej, że roślinki też poczuły już pierwszy oddech wiosny

Dobry wieczór na Twoim wątku, który obserwuję już od jakiegoś czasu pomimo milczenia .
Wszyscy już chcą wiosnę więc niech się trochę pośpieszy. Pani zimie już podziękujemy .

koliber 22:25, 22 lut 2019

Witam, witam Cieszę się z odwiedzin i zapraszam oczywiście

No, widzę, że się doskonale rozumiemy odnośnie zimy
basia3012 23:12, 22 lut 2019

Koliberku, przychodzę z mojego wątku. Dzięki, że zajrzałaś do mnie. Przycięłam hortensje ogrodowe czyli usunęłam tylko same suche kwiaty. Nie cięłam ich tak jak bukietowe.
Ja tez daję zimie czas do końca lutego.: A potem już zapraszamy wiosnę. Prawda?
Zaraz pójdę do Anpi. Zobaczę co napisałaś mi o Gracillimusach. Dzięki za to.
Pozdrawiam.
anpi 00:35, 23 lut 2019

Widzę ,że tu też narzeka się na zimę...to ja się dołączę...bo ja tez człowiek lata ,mimo że z konewka lata...(Ale w tym roku już w większości nawadnianie automatyczneto do doniczkowych tylko...)