Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zielona przestrzeń

Zielona przestrzeń

koliber 20:25, 11 mar 2019

Ale jak postawić, jak to powyginane???
sierotka 20:30, 11 mar 2019

No trzeba chyba Anetko nową konstrukcję hm
koliber 20:30, 11 mar 2019

To ja dziękuję...nie kupuję Tym bardziej, że ta tania nie była, bo to był dość spory tunel
Anitka 22:38, 11 mar 2019

Współczuje tunelu. Już kolejną szklarnie lub tunel eMowi dzisiaj pokazuje w podobnym stanie na O. Nie wiem jakim cudem nasza reanimowana w sobotę przed wichrami i nieskończona ( wymiana poliwęglanu tzn. dziur po nim na szyby) bez uszczerbku dwie noce z wichurami przetrwała. Nie wiem jak to się stało, bo wiało strasznie, noc z piorunami, prądu nie było.
Gosialuk 22:43, 11 mar 2019

Anetko szkoda tego tunelu. Ja o czwartej rano się obudziłam, tak wiało. I tylko czekałam czy mi doniczek na balkonie dopiero co obsadzonych bratkami nie porozwala. Może mąż da radę, choć mniejszy tunel postawić z tych części. Jak dziewczyny pokazują i szklarnie nie są wiele trwalsze przy takich wiatrach.
koliber 07:04, 12 mar 2019

Anitka napisał(a)
Współczuje tunelu. Już kolejną szklarnie lub tunel eMowi dzisiaj pokazuje w podobnym stanie na O. Nie wiem jakim cudem nasza reanimowana w sobotę przed wichrami i nieskończona ( wymiana poliwęglanu tzn. dziur po nim na szyby) bez uszczerbku dwie noce z wichurami przetrwała. Nie wiem jak to się stało, bo wiało strasznie, noc z piorunami, prądu nie było.

Anitko, ja cały czas miałam nadzieję, że wytrwa skoro pierwszą noc dała radę. Ale stało się inaczej niestety
koliber 07:06, 12 mar 2019

Gosialuk napisał(a)
Anetko szkoda tego tunelu. Ja o czwartej rano się obudziłam, tak wiało. I tylko czekałam czy mi doniczek na balkonie dopiero co obsadzonych bratkami nie porozwala. Może mąż da radę, choć mniejszy tunel postawić z tych części. Jak dziewczyny pokazują i szklarnie nie są wiele trwalsze przy takich wiatrach.

Ja miałam pobudki równo o trzeciej, przez dwie noce. Stratę już lekko przetrawiłam i na spokojnie zadecydujemy co dalej.
koliber 07:08, 12 mar 2019

A dzisiaj dla odmiany takie oto widoki mnie przywitały ech...

Jak nie wiatry, to teraz śniegi mnie dobijają
Kociamama 08:13, 12 mar 2019

Jak nie wiatry, to teraz śniegi mnie dobijają

O rany... Bardziej zimowo, niż w zimie
koliber 08:19, 12 mar 2019

Na szczęście szybko topnieje