Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Słoneczny Ogród

Słoneczny Ogród

SlonecznyOgrod 11:13, 07 mar 2021

Agatorek napisał(a)
Daria, szkółka się nie broniła, bo wiedzieli przecież, że wysłali „towar” niezgodny z opisem. Nie mieli po prostu argumentów.

Ale próbują takie coś wysyłać, bo pewnie część klientów machnie ręką i nic z tym nie zrobi.

Tak dokładnie pomyślałam

Jak ktoś kupuje 10 innych roślin i jedną felerną hostę to już mu się nie chce bawić w reklamacje i machnie ręką.

Z tych co zamawiałam, najtańsza wyglądała najlepiej, ale i tak odsyłam wszystko bo daleko do standardu.
SlonecznyOgrod 11:34, 07 mar 2021

Milka napisał(a)
Cisza, pewnie orka w ogrodzie.
My koło 12 ruszymy, jeszcze zimno.

Wczoraj cięłam tuje
Już wcześniej przycięłam boki, ale góra mi krzywo wychodziła, musiałam kupić drabinę i teraz jest dużo lepiej
Robię sobie popołudniami w spokojnym tempie, u mnie wiosny nie widać, nawet krokusy jeszcze nie wyszły.

Dziś w nocy zaczęło wiać. A już wczoraj tak zimno było brrr 5,5 stopnia i słońce ale wydawało się dużo gorzej.
Grubo musiałam się ubrać bluzka, bluza z kapturem, kurtka z kapturem i czapka.
Irenka ubierz się ciepło, żeby Cię nie przewiało.

Alija 11:53, 07 mar 2021

Darcia! Ja nic nie zrobiłam, bo w sobotę wypadł nam wyjazd i wróciliśmy wieczorem. A dziś piękna, słoneczna pogoda , ale przez okno, bo zimno i wiatr głowę chce urwać.
SlonecznyOgrod 13:19, 07 mar 2021

Alija napisał(a)
Darcia! Ja nic nie zrobiłam, bo w sobotę wypadł nam wyjazd i wróciliśmy wieczorem. A dziś piękna, słoneczna pogoda , ale przez okno, bo zimno i wiatr głowę chce urwać.

Nie ma co się spieszyć w naszym przypadku, wiosna przychodzi trochę później, mamy więcej czasu żeby ogarnąć, zanim coś zacznie kwitnąć
Jeszcze będzie pięknie
ElzbietaFranka 18:05, 07 mar 2021

Darcia nie zrobiłam fotki mojej rozdrabniarki zapomniałam. kupowałam w Liroy M. Dosyć dawno to jest elektryczna jestem bardzo zadowolona tnie bardzo dobrze. Zobacz sobie na stronie Liroy jest tam podobną kosztuje 699 zł biało-czarna. Ja mam czerwona.

Nie wyobrażam sobie działalności ogrodniczej bez rozdrabniarki.
SlonecznyOgrod 22:17, 07 mar 2021

ElzbietaFranka napisał(a)
Darcia nie zrobiłam fotki mojej rozdrabniarki zapomniałam. kupowałam w Liroy M. Dosyć dawno to jest elektryczna jestem bardzo zadowolona tnie bardzo dobrze. Zobacz sobie na stronie Liroy jest tam podobną kosztuje 699 zł biało-czarna. Ja mam czerwona.

Nie wyobrażam sobie działalności ogrodniczej bez rozdrabniarki.

Fajny sprzęt, ale 4 cm otwór to mało, jak bym miała kupować to juz coś większego, ale cena też rośnie...
To plan na przyszłość, u mnie takie urządzenie znajdzie zastosowanie
Alija 19:16, 08 mar 2021

Darcia! Rozdrabniarka to bardzo przydatny sprzęt, jeśli masz dużo gałęzi do ścinania. U mnie bardzo się przydaje.
Potem można to, tu i ówdzie rozsypać.
SlonecznyOgrod 22:09, 08 mar 2021

Alija napisał(a)
Darcia! Rozdrabniarka to bardzo przydatny sprzęt, jeśli masz dużo gałęzi do ścinania. U mnie bardzo się przydaje.
Potem można to, tu i ówdzie rozsypać.

Mam dużo gałęzi, oj przydałaby się na pewno...
Jaką masz?
Milka 07:54, 09 mar 2021

SlonecznyOgrod napisał(a)

Wczoraj cięłam tuje
Już wcześniej przycięłam boki, ale góra mi krzywo wychodziła, musiałam kupić drabinę i teraz jest dużo lepiej
Robię sobie popołudniami w spokojnym tempie, u mnie wiosny nie widać, nawet krokusy jeszcze nie wyszły.

Dziś w nocy zaczęło wiać. A już wczoraj tak zimno było brrr 5,5 stopnia i słońce ale wydawało się dużo gorzej.
Grubo musiałam się ubrać bluzka, bluza z kapturem, kurtka z kapturem i czapka.
Irenka ubierz się ciepło, żeby Cię nie przewiało.

Też byłam ubrana na cebulkę, 2 pary spodni, ale wiało okrutnie. Jednak jesteśmy jako ogrodnicy bardziej zahartowani.
Myslę, że dobry sposób, aby powoli i metodycznie robić
Ania111 12:06, 09 mar 2021

SlonecznyOgrod napisał(a)
Zagadka

Zgadnij co to za roślina?

Darciu ,
Zakupy zdecydowanie do reklamacji ,
jak można coś takiego sprzedać