Szok!
Takie dziadostwo trzeba tępić i tu na forum też pokazać, kto to sprzedał. Koniecznie reklamuj, bo to nie są małe pieniądze. Między innymi dlatego ja już online nie kupuję.
Daria potrzebujesz host, poczekaj, będziesz mieć ode mnie różne gatunki i rewelacyjne wielkie okazy. Jakie konkretnie kolory są ci potrzebne?
Draństwo, inaczej się tego nie nazwie. Elaty tez masz u mnie zaklepane, tylko ciut jeszcze poczekaj.
Napisałam reklamację na wieczór, no to mnie dzisiaj z łóżka zwalili... Będę odsyłać.
Usłyszałam że oni specjalnie je tak dzielą nożem i te dzielili na jesieni i nie zdążyły się ukorzenić...pfff
Krótko - nie ładnie sprzedawca postąpił
Ciekawe jak potoczy się sprawa uznania reklamacji?
Nie kupuję roślin przez internet. Teraz jednak zamówiłam trawy. Pani powiedziała, że wysyłka w czerwcu. Próbowałam dyskutować, żeby przysłała w maju, ale twardo nie, bo sprzedaje w trzy litrowych doniczkach i to mają już być widoczne solidne kępy - zobaczymy.
Ale sprzedawca nieuczciwy
Ja w tamtym roku też zniechęciłam się zakupami internetowymi od nieznanych sprzedawców. Ale ci sprawdzeni też czasem upchną coś mizernego między ładne sadzonki.
Też myślę skąd to wsiąść niedrogo hosty, a potrzebuję sporo. Bo postanowiłam usunąć kamyczki spod reszty Skyrocketów , bo już mam dość corocznego czyszczenia ich ze spadających igieł i liści, które ciągle tam jesienią nawiewa wiatr.