Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ...uDany ogród

...uDany ogród

BasiaLT 20:19, 05 sty 2018

Danuś tobie brak statywu w niczym nie przeszkadza bo zawsze twoje zdjęcia są ostre jak żyleta. Takie piękne światło uchwyciłaś jakby to już był koniec marca a nie początek stycznia.
AgataM 20:43, 05 sty 2018

Moje ulubione zrobione przez syna .Mają ok 70 cm wysokości
Basilikum 21:16, 05 sty 2018

ale masz zdolnego syna
AgataM 21:24, 05 sty 2018

To prawda... Dużo rzeczy mi wyspawał. Ale u Dany fotel bujany i mebelki w kole ceglanym są mega super
dana1s 15:45, 06 sty 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Piękne te detale, to one i Wy budujecie nastrój w ogrodzie, a rośliny tworzą klimat

Sylwuś dziękuję, mam nadzieję że za kilka lat mój ogród zasłuży na miano klimatycznego
dana1s 15:47, 06 sty 2018

ogrodula napisał(a)
Bardzo fajne smaczki ogrodowe taki zegar słoneczny mi się marzy.

Cieszę się, że Ci się podobają moje ogrodowe dodatki. Ten zegar wygrzebałam w kontenerze na złomnicy za 5 zł. Chyba się opłaciło
W tym roku dostanie nowe życie
dana1s 15:51, 06 sty 2018

Basilikum napisał(a)

czekamy czekamy i tupiemy nozka

Dokładnie czekamy na watek, takie piękne przedmioty tam skrywasz, że aż mnie skręca żeby zobaczyć Twoje włości Agatko
dana1s 15:53, 06 sty 2018

Gardenarium napisał(a)
Właśnie podziwiałam fotel bujany, przedstawię Witkowi do realizacji

Dziękuję Danusiu, będzie nam bardzo miło
Ja ten fotelik uwielbiam, z reguły siedzę na nim i myślę co by tu zrobić, ale coraz częściej mam czas na książki
Pozdrawiam w Nowym Roku i samych radosnych dni życzę!
dana1s 15:56, 06 sty 2018

BasiaLT napisał(a)
Danuś tobie brak statywu w niczym nie przeszkadza bo zawsze twoje zdjęcia są ostre jak żyleta. Takie piękne światło uchwyciłaś jakby to już był koniec marca a nie początek stycznia.

Basiu miło mi, ale jednak statyw bardzo pomaga. Aparat jest dość ciężki no i nie mam jeszcze takiego obiektywu, którym mogłabym podziwiać piękno łysego. x70 był w tym zakresie bezkonkurencyjny
W sumie to chyba właśnie mamy koniec marca, dzisiaj było dosłownie ciepło. Bez słońca, ale musiałam rozpiąć kurtkę bo się ugotowałam
Nie wiem czy się cieszyć czy płakać...
dana1s 16:00, 06 sty 2018

AgataM napisał(a)
Moje ulubione zrobione przez syna .Mają ok 70 cm wysokości

Agatko cudowne te latarnie, nie dość że piękne kształty to jeszcze wykonanie perfekcyjne. Chylę czoła nad talentem syna!
Moje graty z placu biesiadnego uratowane przed przetopieniem , kominek z olx, krzesła z samochodu który jechał na złomnicę, stół z odpadów garażowych i tak mam mebelki. Nigdy nie było na tyle kasy żeby zamówić albo kupić zawsze człowiek kombinuje