Uwielbiam te meble, według mnie są absolutnie doskonałe Plan nowego mikro domku ustawialiśmy według ich rozmiarów
Porcelanę kolekcjonuję od lat, ale teraz już tylko konkretną serię. Kiedyś kupowałam wszystko co mi w łapy wpadło, ale na to nie mam miejsca. Zrobiłam selekcję w szafkach i w głowie. Wybrałam dwa gatunki i znoszę po filiżance
Choinka za jakieś dwa tygodnie, muszę resztę ogarnąć i dopiero będę stroić
Tak, pierwszy dorosły
Gosiu próbuję się nastroić świątecznie, ale jakoś mi marnie idzie w tym roku. Może jak się wezmę za wieniec adwentowy to mój nastrój się zmieni na bardziej świąteczny.
To mój zeszłoroczny wieniec w tym roku chyba będzie bardzo podobny
A co Ty masz na podłodze? Kredens duży ile naczyń może pomieścić.Piękny,błyszczący.
Ja przymierzam się do kredensu ( białego ) w kuchni do samego sufitu.
Gosiu w całym mieszkaniu mam płytki ceramiczne. Kiedyś mi się podobały, mają ze 20 lat już i wołają o wymianę, ale póki co się wstrzymuję bo chciałabym dom wybudować, a jak zacznę remont to to już tu zostanę...
Kredens jest ogromny ma ponad dwa metry szerokości i dwa wysokości. Mieści kilka serwisów i inne moje zbiory Nie jest zbyt błyszczący.
Kuchnię też chcę białą, obecnie mam taką byle jaką a kiedyś chciałabym mieć piękną angielską zabudowę