Masz bardzo przytulne i ciepłe mieszkanie. Jest w nim bardzo rodzinny klimat Ale przecież Ty taka jesteś...... Porcelana zachwyca. Odkurzasz ją w zmywarce czy ręcznie?
Aguś próbowałam tu stworzyć chociaż namiastkę mojego domu. Nie wszystko jest takie jakbym chciała, ale zamierzam się stąd wyprowadzić, jak Bóg da
Uwielbiam starocie, porcelanę i angielski klimat. Do Anglii mi daleko, ale chyba jestem na odpowiedniej drodze do celu.
Dziękuje za miłe słowa!
Porcelana to mój konik zaraz po ogrodzie i foto, a może przed już sama nie wiem
Co do mycia moich skorup to nie mam obecnie zmywarki... zostaje mycie ręczne
Ale ja to bardzo lubię i sprawia mi to ogromną przyjemność
Aaaa, a ja myślałam że ma fronty na wysoki połysk
Ostatnio wymyłam wszystko i szorowałam szybki, wygląda znacznie lepiej.
Miałam jeszcze mniejszy i narożny z tej samej serii, ale ostatnio sprzedałam ten komplet, bo nie mam miejsca ani tu ani w tym domku, który chcemy stawiać.
Jakoś więcej miejsca się zrobiło, chociaż szkoda mi ich było.
Teraz została tylko duża witryna, sekretarzyk i bieliźniarka i więcej nie będzie mimo że stale oglądam kolejne meble. Mogłabym mieć cały dom w tych meblach
Danusiu bardzo nastrojowo u Ciebie,a dzięki wszelkim dekoracjom jeszcze bardziejA zbiór porcelanek podziwiam i zazdraszczamAle odkurzania to już niekoniecznie
Aniu bardzo się cieszę, że Ci się podoba Dziękuję!
Porcelanę pokochałam dawno temu, ale kiedyś kupowałam wszystko teraz tylko Marię Teresę. Okazuje się, że z tych starych serii można kupić absolutne cuda, których obecnie fabryka wcale nie produkuje.
Większość jest za szkłem, więc nie trzeba tak często ich myć