Dzięki , Znam internetowo tylko tą szkółkę.Kupowałam kilka lat temu u nich hosty
Czas na nowo zajrzeć i zobaczyć, co tam mają.Ale z listy czarno-bialych napisów, nazw , odmian , nie wszystko coś mówiło.
Dana, "dobijasz" mnie tymi porównawczymi zdjęciami Wspaniałe efekty dorze przemyślanej pracy
Dziewczynki, ja też mam do Ogrodów ponad 70 km. Ale byłam tam i wiem, że można Godlewskim zaufać. Brak zdjęć przy liście to przeszkoda dla nas nie zawodowych ogrodniczek. Ale mogę pomóc o tyle, że mam trochę znajomych, którzy tam kupili rośliny i najczęściej mają ich zdjęcia. Mogę o nie poprosić jeśli rośliny będą na waszej liście chciejstw. Sama mam też sporą bazę fotografii bo przygotowuję projekt nasadzeń na bardzo dużą rabatę trawiasto-bylinową. Zrócie listy zobaczymy co da się podpiąć do niej z tych fotografii.
Dzisiaj od rana siedziałam w kuchni dopiero teraz usiadłam, ale wszystko na święta mam naszykowane
Pracowita ta czwarta niedziela oczekiwania
W domu posprzątane, pachnie piernikami. Dom przystrojony możemy zacząć świętować
i własnie w tym momencie chcę złożyć życzenia Wszystkim moim Gościom
tym aktywnym i tym cicho zaglądającym
Kochani życzę Wam Świąt pełnych ciepła, spokoju i radości spędzonych w rodzinnym gronie.
Zdrowia, pomyślności, spełnienia marzeń i realizacji wszystkich planów w nadchodzącym
Nowym Roku 2019