Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z ogródka na wsi

Z ogródka na wsi

Radziu2013 10:54, 01 paź 2017

Zana napisał(a)
Ależ miałeś super gościa. Piękny!
No i fajne prezenty Ci się trafiły. Warto pomagać

Z roslinek rzeczywiście się cieszę bo się okazuje ze w tym roku będzie zaczątek nowej rabaty szczęście ze tą Pani akurat wczoraj porządki na działce robiła

Gość bardzo miły był...może zamieszka gdzieś U nas...muszę wytrzasnąć drewnianą paletę żeby zrobić mu domek na zimę...kto wie może mi się spodoba i zostanie na dłużej
Aurelllia 10:57, 01 paź 2017

Radzio ma weekend to i zagląda do nas Fajnie Teraz słoneczna pogoda to fajnie do ogródka zajrzeć Przyjdzie zimna jesień i zima to tylko forum nas zdjęciami ogródkowymi wesołymi ratować będzie
Radziu2013 11:01, 01 paź 2017

Aurelllia napisał(a)
Radzio ma weekend to i zagląda do nas Fajnie Teraz słoneczna pogoda to fajnie do ogródka zajrzeć Przyjdzie zimna jesień i zima to tylko forum nas zdjęciami ogródkowymi wesołymi ratować będzie

Myślałem że cały ten weekend będę na wiosce toteż nie planowałem żadnych notatek, lekcji itd. do robienia w domu także mam wolne Odpoczywam...ładuję baterię...i siedzę na forum

Słońce ładnie świeci ale ni wiem czy będzie mi się chciało dzisiaj znowu jechać rowerem do ogródka...

hanka_andrus 11:01, 01 paź 2017

Radku, dziękuję za odwiedziny, ale póki pogoda, nie siedź na forum. Coraz jej mniej ostatnimi czasy,
Radziu2013 11:04, 01 paź 2017

hanka_andrus napisał(a)
Radku, dziękuję za odwiedziny, ale póki pogoda, nie siedź na forum. Coraz jej mniej ostatnimi czasy,

Wiem Haniu...gdybym był na wiosce to pewnie całe dnie dłubałbym w ziemi a że w mieście jestem to na forum siedzę jedynie z psem wyjść można na dłużej i się nacieszyć ostatnimi ciepłymi powiewami...kurcze tak piszecie że chyba jednak się wybiorę do ogródka chociaż posiedzieć...
anabuko1 12:25, 02 paź 2017

To prawda trzeba korzystać
Z tego ostatniego ciepła jakie mamy.
Potem trudno przyzwyczaić się będzie do tego zimna co będzie.
I zimy i szarości.
hanka_andrus 13:36, 02 paź 2017

U mnie juz szarość widzę, i wiatr silny się zerwał z uwięzi. Trzymaj się ciepło!
Radziu2013 18:06, 02 paź 2017

anabuko1 napisał(a)
To prawda trzeba korzystać
Z tego ostatniego ciepła jakie mamy.
Potem trudno przyzwyczaić się będzie do tego zimna co będzie.
I zimy i szarości.

U mnie dzisiaj ciepło ale niebo zachmurzone...nie wiem, może w nocy będzie padać...

Na zimno i szarości podobno dobra witamina D (chyba to była D???)
Radziu2013 18:07, 02 paź 2017

hanka_andrus napisał(a)
U mnie juz szarość widzę, i wiatr silny się zerwał z uwięzi. Trzymaj się ciepło!

U mnie na szczęście bez wiatru

Dzisiaj za dużo do roboty nie ma Także siedzę sobie i po cichy łażę po forum i oglądam Maję Wyłapałem Tuberozę Muszę ją na wiosnę jakoś sprowadzić do siebie
pestka56 20:26, 02 paź 2017

Oj, jeszcze żeby śnieg padał, rozsądnie, tyle, żeby było biało i temperaturka nie niżej niż -10. To ja taką zimę wokół naszego domu lubię. I lubię nawet odszuflowywać te 100 mb, które używamy tylko my Alejak szrość za oknemi, to już tylko grzaniec, kominek i dobry film ratuje.