Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z ogródka na wsi

Z ogródka na wsi

Aurelllia 23:18, 28 paź 2017

Hhahahah Radziu wiedziałam, że szaberek był z tymi brzozami - specjalnie zapytałam, bo wiedziałam, że wtedy ze szczegółami opiszesz Cieszę się, że Ci się udało, pomimo przejść Ja to samo mam- powiem Ci na wiosnę sobie cisa w lasku przydrożnym wypatrzyłam - taki ładny kolumnowy i już kombinowałam jak go skubnąć, namówiłam lubego, no bo ma samochód to szybciej zwiać jak coś no i podjechaliśmy nocą, jak ciemno było, bo tam dużo osób spaceruje w dzień - on stał na czatach ja wykopałam i cis kolumnowy ładnie już u mnie rośnie a tam by w tym lesie się bidak marnował
Radziu2013 23:22, 28 paź 2017

Mirka napisał(a)
Trzeba było tak ze szczegółami nie opisywać skąd je masz.Sama niedawno przesadzałam świerki i martwię się czy ktoś nie będzie chciał na święta zaoszczędzić i nie przyjdzie po moje Serby. Przykro mi Radziu ale ja nie pochwalam takich czynów.

Mircia ja tam nie mam Ci za zle bo sam wiem że to nieuczciwe i tak się nie powinno robic...
Z tym ze miedzy twoimi serbami jest taka różnica ze one rosną jako żywopłot A te drzewka rosły sobie gdzieś samopas
na pustkowiu bo oprócz pól nie ma tam niczego innego ( no no ja nie ukradlem ich z posesji tego wspomnianego domu tylko mówiłem ze jakbym mial wracać drogą która po.Nie jechałem to.musiałbym bo.mijać)

No ale mimo wszystko zgadzam się z tobą i powiem szczerze ze wracając sam sobie myślałem ze z jednej strony się cieszę ale z drugiej brać gdzieś z pól to też nie ladnie...Z tym że zanim je wykopalem to.Nie myślałem w ten sposób
Radziu2013 23:23, 28 paź 2017

Kasiek napisał(a)
Juz to widze, taki lasek palmowy

Kasiek 23:27, 28 paź 2017

Pozwolilam sobie Twoj pomysl Danusi podrzucic, a co
Rumianka 23:28, 28 paź 2017

Po prostu Radziu, "kupiłeś" te brzozy z leśnego sklepu...I tego się trzymajmy...
Radziu2013 23:28, 28 paź 2017

Aurelllia napisał(a)
Hhahahah Radziu wiedziałam, że szaberek był z tymi brzozami - specjalnie zapytałam, bo wiedziałam, że wtedy ze szczegółami opiszesz Cieszę się, że Ci się udało, pomimo przejść Ja to samo mam- powiem Ci na wiosnę sobie cisa w lasku przydrożnym wypatrzyłam - taki ładny kolumnowy i już kombinowałam jak go skubnąć, namówiłam lubego, no bo ma samochód to szybciej zwiać jak coś no i podjechaliśmy nocą, jak ciemno było, bo tam dużo osób spaceruje w dzień - on stał na czatach ja wykopałam i cis kolumnowy ładnie już u mnie rośnie a tam by w tym lesie się bidak marnował

A myslalas skąd wziąłbym od razu takie duże?
W zasadzie szczegółowo opisana to była droga A nie sama, kradzież???
Wiesz po nocy tłuc się rowerem to byli nawet po głowie nie przeszło dlatego korzystalem z okazji w dzien...

Myślę ze nie tylko my wzięliśmy coś z lasku na O Bo oprócz Ciebie już znam jedną taką osobę A myślę ze i więcej by się znalazło...

No widzisz A tak to bidak ma u Ciebie fullwypaść
Radziu2013 23:30, 28 paź 2017

Kasiek napisał(a)
Pozwolilam sobie Twoj pomysl Danusi podrzucic, a co

Byłem u Danusi całkowicie o tym nie myśląc zanim jeszcze napisałaś i widziałem wstyd mi tylko trochę teraz bo szefowa zobaczy tą obskurna obetonowana ścianę i resztę niedoskonałości..
Radziu2013 23:31, 28 paź 2017

Rumianka napisał(a)
Po prostu Radziu, "kupiłeś" te brzozy z leśnego sklepu...I tego się trzymajmy...

Noo "powiedzmy ze tak było"
Kasiek 23:31, 28 paź 2017

Brzozom juz niezle sie musi czkac...wiec moze przejdziemy do innego tematu ?

Pamietam u Ciebie piekna drabine ktora wykorzystales do dekoracji, masz ja moze jeszcze? Cos na niej poustawiales jesiennego?
Kasiek 23:33, 28 paź 2017

Radziu2013 napisał(a)

Byłem u Danusi całkowicie o tym nie myśląc zanim jeszcze napisałaś i widziałem wstyd mi tylko trochę teraz bo szefowa zobaczy tą obskurna obetonowana ścianę i resztę niedoskonałości..

No ale sobie teraz chlopie wymysliles Palmy bedziem podziwiac, palmy