Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty we włosach

Kwiaty we włosach

GorAna 22:07, 26 lut 2017

gosika67 napisał(a)

Ogród kwitnącej wiśni
Aż słychać te pszczoły
Ja chcę by było już ciepło!!!
Pozdrawiam Gosiu
gosika67 22:21, 26 lut 2017

Aniu
ja też o tym marzę. Byłam kiedyś w Koronowie, piękne jeziora i okolica.To chyba niedaleko Bydgoszczy.
Za tydzień w sobotę montują mi altanę, może wtedy chociaż tak zacznie się powiew wiosny.Muszę obmyśleć jakie rośliny pachnące w pobliżu.Dziś u nas na Warcie było słychać pełno ptactwa. Fajnie jak słychać ptaki i żaby jak rechoczą, ale to jeszcze trochę, żaby latem. Pozdrawiam.

Kiedyś miałam skalniak

a to wiciokrzew w dobrych latach i dobrej kondycji

ta rabata też się zmieniła, wszystkie większe krzewy zostały wysadzone, zostały zamontowane podpórki na pnące

no i koniecznie muszę pomyśleć o tej rabacie, obsadzić ją na brzegach bo kora wszędzie fruwa,

anbu 09:33, 27 lut 2017

Dziurawiec jest wieloletni ... z tego co mi wiadomo Miałam kiedyś i co roku miał bardzo dużo kwiatów ale wydałam
Monia81 11:10, 27 lut 2017

Ja w tamtym roku wsadziłam dziurawca, pięknie kwitł na żółto, no i tak jak pisze Ania to on jest wieloletni z tego co się również orientuję, oglądałam go w sobotę i tak mi się wydaje, że nic po zimie mu się nie stało
gosika67 20:43, 27 lut 2017

Dziewczyny więc mój dziurawiec się zmarnował, szkoda bo miał tyle kwiecia.
katel 23:11, 27 lut 2017

Gosiu wiciokrzew pięknie się na zdjęciu prezentuje, będziesz go przesadzała w inne miejsce?
gosika67 20:45, 28 lut 2017

Witaj Kasia właśnie tam chcę posadzić clematis, nawet 2, co o tym sądzisz?
Robi się wiosennie, może w końcu coś się ruszy, sznury gęsi na niebie, fajnie zaczyna się oddychać. U Ciebie podobnie?Gosia

SlonecznyOgrod 21:27, 28 lut 2017

Moje ulubione kwiaty , raz jest jedno nr1 drugi raz coś innego. Mam różanecznik który bardzo lubię, lubię kaliny . Ale wiesz co, teraz hortensję mam zamiar posadzić, no i azalie, bo żadnych nie mam, ale i róże bym chciała takie mega pełne. Drzewa mam zamiar posadzić i nie wiem jakie podobają mi się tulipanowce, klony palmowe.. Jak mam zamiar cos zrobic w ogrodzie to latam z tymi roślinami i głupieję, nie wiem co i jak.
21:35, 28 lut 2017
Daria witaj w klubie
14:17, 01 mar 2017
Gosia zobacz jaka lilia rośnie u Gobasi-Basi.
No takiej to chyba jeszcze nie widziałaś,bo ja jak żyję to jeszcze nie widziałam,cudo

Lilia Gobasi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies