Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiaty we włosach

Kwiaty we włosach

sylwia_slomc... 22:03, 04 mar 2017

Piękna altanka ciekawa jestem jak zaaranżujesz teren wokół niej
widzę, że lubisz i nie boisz się sosen niewielu jest na forum ogrodników, którzy doceniają te piękne drzewa , My z eM je bardzo lubimy
23:25, 04 mar 2017
Altana super.Kociaki widzę,że już ją opanowują
Chyba pożyczę sobie te twoje koty bo nornice wpindoliły mi większość przebiśniegów aż się boję co zrobiły z tulipanami te co były bez osłon.
Widzę,że nasze koty osiedlowe nie spisały się

Co planujesz wokół altany? Masz jakiś plan?
23:29, 04 mar 2017
Mam dla Ciebie sosnę drobnokwiatową 'Glauca'. U Ciebie rozwinie skrzydła

Na razie jest mała,może ma z pół metra a będzie kiedyś wyglądać tak:

sosna drobnokwiatowa 'Glauca'

MirellaB 01:47, 05 mar 2017

Fajna ta altana. Czy o nią trzeba będzie jakoś specjalnie dbać tzn.impregnowanć drewno czy inne zabiegi?
asiak 10:04, 05 mar 2017

Bardzo mi się podoba altana
patrycja 10:08, 05 mar 2017

Już są boćki? No to wiosna na całego.
gosika67 11:04, 05 mar 2017

Witajcie, no właśnie coś muszę pomyśleć o aranżacji przy altanie, trawnik do wymiany, ścieżki jakieś nowe, może żwirowe, oj roboty ful.

Mirello altana jest zabezpieczona i pomalowana, ale jeszcze ją będziemy malować na biało.

Sylwia sosny są u nas w ogrodzie po 2 stronach, fajny zapach jak się tam wejdzie.

Ania u mnie wszystko się zmieści. Zaplanujemy jak się zobaczymy.

Asia fajnie ,że podoba Ci się altana, ja też jestem zadowolona.

Patrycja dziś idę na spacer wezmę aparat i może coś uchwycę, może bociany bedą w gnieździe na drzewie.
Anda 12:36, 05 mar 2017

Altana śliczna Będzie coś na niej rosło?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
gosika67 13:14, 05 mar 2017

Ewka coś planuję ale nie wiem jeszcze co, nie mam koncepcji, może coś podpowiesz?Będę wdzięczna.
Basilikum 21:03, 05 mar 2017

przybieglam w odwiedziny do Ciebe
ale masz piekna altane i kota
no i bocki kle kle kle u nas ich nie ma musze kawaleczek pojechac by je zobaczyc albo do Polski. jak jedziemy do rodzicow to zawsze w gniazda zagladamy po drodze.

zobacz moze bedziesz w czerwcu w L http://www.gartenlust.eu/index.php/besucherinformation-burg-trausnitz-2017
bylismy dwa lata temu i nam sie bardzo podobalo