Jest ogromna, ale dużo terenu jest niedostępna. Mają bardzo duży wybór iglaków od maleństw do potężnych juz drzew. To samo dotyczy drzew liściastych.
Nastawieni na hurtową sprzedaż.
Aurelia czy jest duży wybór hortek u G. a jak u Zam.
Elu czytam wszystko, tylko działam w ogrodzie i czasem wracam taka padnięta, że nie mam siły odpisywać U Zamojskich jak byłam we wtorek to była nowa dostawa hortek Vanilek Natomiast u Grabczyńskich przy samym sklepie jest ich dwa razy więcej jak u Zamojskich i moim zdaniem ceny korzystniejsze bo hurtowe
Kasya rzeczki krokusowe Tricolor to 5 opakowań a w jednym jest 10 krokusów czyli 50 poszło
Rzeczka Spring Beauty 4 opakowania a w nich jest 8 krokusów to 32 krokusy
Rzeczka z fioletowych na tej nowej jesiennej rabacie to z tego boxa biedronkowego co było w nim 5 różnych rodzajów, połączyłam 3 boksy a w jednym było 18 krokusów czyli wyszło 54 krokusy
a rzeczka szafirkowa też była z tego boksa - 3 opakowania, w jednym 20 szafirków czyli 60 szafirków na górze dodałam jeszcze te latifolium ich w opakowaniu było 10 a kupiłam ich 3 więc 30 szafirków latifolium
Odpisuję teraz trochę szybko, bo lecę trochę działać, jak coś zawile napisałam to jeszcze wieczorkiem bardziej przejrzyście powyjaśniam Sadziłam dużo cebulek bo chciałam miec od razu ładny efekt na wiosnę, ale można mniej sadzić
Kerii ja sadziłam ich dużo i gęsto, bo chciałam uzyskać na wiosnę szybko efekt ale można rzadziej - one szybko się rozmnażają więc za dwa lata jak posadzisz teraz rzadziej to się zagęszczą