Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe kreacje

Ogrodowe kreacje

koliber 08:08, 13 lut 2018

Aurelllia napisał(a)
Pani Danusia dzisiaj na fejsie wstawiła post o liatrach - musze stwierdzić, że to jedna z piękniejszych bylin, tak się cieszę, że zaprosiłam je do ogrodu dwa lata temu

A ja ją zapraszam w tym roku
Aurelllia 23:29, 14 lut 2018

Dzisiaj walentynki post trochę późny, ale jutro mam nadzieję tez będzie miło na niego popatrzeć Oczywiście serduszka - kolejna jedna z moich ulubionych bylin, jak tak usiadłam i się zastanowiłam, którą najbardziej bylinę lubię to powiem wam - WSZYSTKIE
zoja 23:32, 14 lut 2018

wszystkie
To zaweza znacznie obszar poszukiwan
Ja wole nawet sie nie zastanawiac
Aurelllia 23:14, 15 lut 2018

Chciałam wam coś powiedzieć, bo dużo z was lubi internetowo zamawiać roślinki i szkółka, która znajduje się niedaleko mnie a posiada bardzo fajne byliny postawiła prowadzić też sprzedaż wysyłkową co bardzo mnie cieszy Znajduje się ona w Łbiskach strona jest na razie w budowie, ale pewnie na wiosnę ruszą pełną parą Kiedyś nazywali się stokrotka33, natomiast ich strona internetowa z wysyłką będzie nosić teraz nazwę: Roślinnapaczka. Są też na facebooku.
Aurelllia 23:39, 15 lut 2018

A takie fajne misy udało mi się na rupieciach wyszperać - posłużą za poidełka

Aurelllia 00:09, 16 lut 2018

AAAA i jest nadzieja na hortkę, bo już powoli wypuszcza listki to może korzenie tez puści To ta co mi się złamała pod koniec stycznia.

zoja 06:42, 16 lut 2018

Jak juz ruszy ich strona to daj znac - juz nie musisz polubilam na fb to bede na biezaco
ciekawe co bedzie z hortka
Agania 06:51, 16 lut 2018

Super ceramiki dla ptaszków

Hortkę daj do głębszego
sylwia_slomc... 10:58, 16 lut 2018

Ale miseczki superowe Hortkę na dwa podziel , od razu dwie będziesz miała
Radziu2013 11:54, 16 lut 2018

Aurelllia napisał(a)
Chciałam wam coś powiedzieć, bo dużo z was lubi internetowo zamawiać roślinki i szkółka, która znajduje się niedaleko mnie a posiada bardzo fajne byliny postawiła prowadzić też sprzedaż wysyłkową co bardzo mnie cieszy Znajduje się ona w Łbiskach strona jest na razie w budowie, ale pewnie na wiosnę ruszą pełną parą Kiedyś nazywali się stokrotka33, natomiast ich strona internetowa z wysyłką będzie nosić teraz nazwę: Roślinnapaczka. Są też na facebooku.

Fajnie Jak sprawdzone, to będziemy mieli kolejne miejsce dobrych zakupów