Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 10:07, 26 sie 2011

myszorek napisał(a)
mniam, Anula jakie kompozycje wysmakowane.Sobie pomlaskam

mlaskaj mlaskaj Myszorku! w tym wypadku mlaskanie b.wskazane
justi 14:44, 26 sie 2011

anula_wn napisał(a)
Nesko, dziękuję ! to miłe jak wiesz, balsam na moja duszę !
u nas ostatnio było pogodbnie, no ale wieczorami lało i pompujemy ciągle...staram się tym nie dołować!

Justi, zapomniałaś? tzn. kupić? wkleić fotek ? ...

Wkleić fotek oczywiście, ale te ptaszyny moje to nie są takie wróbelki. Nie wiem gdzie je usadzić.
Martek 14:51, 26 sie 2011

Ja postanowiłam pokazać jednak krzyżakom ze 3 dni temu,że jednak okno jest moje ...Rok temu jak zniszczyłam pajęczynę zaraz była odbudowana.Tym razem po zdjęciu pajęczyny poszła od strony dworu i lałam na nie wodą ze szlaucha i poskutkowało chyba ...Dziś sprawdzę jeszcze raz.Nie zabiłam ich one się w końcu spuściły w dół ...))
Martek 14:53, 26 sie 2011

Śliczne dekoracje ,ptaszki, (mam kremowego) , i kwiatuszki w wazonie
anula_wn 18:50, 26 sie 2011

dzięki Marteczko!

no pająki szybkie są jak .... ! ja mam jednego (tzn, mam ich wieeeeele, o wiele za wiele) ale jednego nad wejsciem do mojej kanciapy ogrodniczej i robi pajęczynę o którą zahaczam głową ! nie cierpię tego!!!! niszczę co dnia i co dnia jest nowa! ba, większa i jeszcze niżej...nie mam do niego siły.... a najgorsze, że mogłabym się uchylić za każdym razem jak tam wchodzę, ale....zapominam (SKS, ehh)

anula_wn 18:51, 26 sie 2011

justi napisał(a)

Nesko, dziękuję ! to miłe jak wiesz, balsam na moja duszę !
u nas ostatnio było pogodbnie, no ale wieczorami lało i pompujemy ciągle...staram się tym nie dołować!

Justi, zapomniałaś? tzn. kupić? wkleić fotek ? ...

Wkleić fotek oczywiście, ale te ptaszyny moje to nie są takie wróbelki. Nie wiem gdzie je usadzić.

wklej Justi! koniecznie
justi 20:27, 26 sie 2011

Wkleiłam, a co tam. U siebie oczywiście, żeby nie zaśmiecać Twojego wątku.
Sebek 21:51, 26 sie 2011

Są chyba specjalne preparaty na pająki - pryska się chyba nimi ściany?
aniusiatr 00:02, 27 sie 2011

Aniu chciałam szybkim tempem przebiec przez Twój ogród ale nie dało się. Taras z pięknymi widokami, ławeczki w bajkowym otoczeniu i dywan zamiast trawnika zatrzymały mnie na dłużej. Masz piękny ogród - świetnie skomponowany i wiem ile to pracy wymagało i nadal wymaga. Czy wszystkie Anulki są takie pracowite?
an_tre 00:06, 27 sie 2011

Martek napisał(a)
Ja postanowiłam pokazać jednak krzyżakom ze 3 dni temu,że jednak okno jest moje ...Rok temu jak zniszczyłam pajęczynę zaraz była odbudowana.Tym razem po zdjęciu pajęczyny poszła od strony dworu i lałam na nie wodą ze szlaucha i poskutkowało chyba ...Dziś sprawdzę jeszcze raz.Nie zabiłam ich one się w końcu spuściły w dół ...))

to nic nie da Martek za kilka dni wrócą i tak do przymrozków tez tak ma co lato
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies