Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Gardenarium 00:24, 21 wrz 2011

anula_wn napisał(a)
ten tort jest jak narkotyk ! trzyma się w zamrażalniku i chowa przed goścmi coby nie zjedli... żart!
był pycha! nie tylko palce ale i talerzyki lizac ! ehhh

U mnie skrobali widelczykami, trza jechać po kolejny

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 00:27, 21 wrz 2011

Wierzba co roku o tej porze ma brzydkie, brązowe liście z grzybem, więc zawsze je zrywałam, aż pozbyłam się wierzby (oczywiście mam na myśli Ogród Babci Jasi). W domyśle: Babcia się wierzby pozbyła

Instagram Ogrodowiska
Sebek 08:53, 21 wrz 2011

gardenarium napisał(a)
Wierzba co roku o tej porze ma brzydkie, brązowe liście z grzybem, więc zawsze je zrywałam, aż pozbyłam się wierzby (oczywiście mam na myśli Ogród Babci Jasi). W domyśle: Babcia się wierzby pozbyła

No właśnie moja też ma brzydkie liście. Dzisiaj tak na nią spojrzałem i mnie korci
anula_wn 10:24, 21 wrz 2011

przepraszam za milczenie, ale mam ostatnio urwanie głowy!
po pracy spotkania, potem zebrania w przedszkolu (wróciłam wczoraj o 21) dzisiaj dla odmiany jakaś imprezka urodzinowa, na którą muszę jechac z Farniem... ciągle coś !

Bogda - oberwij, będzie ładniej !

Limka - dziekuję jeszcze tylko muszę znaleźć czas aby cieszyc się tym ogrodem... ehh... A kociak mi się zrobił włóczykijem ostatnio

Sebek - one tak mają , po prostu....

Kasiu - dziękuję i Tobie za odwiedziny i miłe słowa staram/y się jak mogę. I mam nadzieję, że poprzedni właściciele widzieli zmiany, jak można upiększyć sobie otoczenie. W każdym razie sąsiedzi podziwiają i chwalą, to miłe

Danusiu - dziękuję za odpowiedź o wierzbie a co do torta, to będzie jeszcze niejedna okazja
justi 11:32, 21 wrz 2011

Jak patrzę na ten torcik to aż mi ślinka cieknie. Wiem, że to z cukierni na pewno, ale może ktoś zna przepis aby popróbować takie cudo w domu?
haika 10:14, 23 wrz 2011

Aniu,

A gdzie będziesz kupowała róże? W pobliski ogrodniczym, szkółce czy przez internet?
Pytam, bo też mam w planach, a nie wiem czy w naszym pobliżu jest jakiś "specjalista różany".

Pozdrawiam,
Renata
anula_wn 10:37, 23 wrz 2011

Justi, może ktoś i zna przepis, ale czy się przyzna....

Haika, nie wiem jeszcze .... póki co mam 2 róże z tarasu do wsadzenia jeszcze jesienią, a wiosną będę szukała w szkółkach chyba. Nie chcę kupowac z netu, bo fota fotą, a nie wiadomo co przyjdzie i jak zapakowane... ja taki niedowiarek jestem... ale jak popatrzyłam na propozycje Any (jakiś czas temu wklejała listę róż) to oszalałam na ich punkcie! więc może skończyc się zakupami przez internet!
monteverde 10:47, 23 wrz 2011

Kupuj w rosarium lub u Ćwika, będzie oki
anula_wn 11:03, 23 wrz 2011

skoro tak mówisz dzięki Aniu !
znajdę w necie, ale dopiero na wiosnę ! teraz mam pod oknami rusztowanie
haika 11:09, 23 wrz 2011

A Rosaplant? Ma ktoś, jakieś doświadczenia?