Na każdym suchym, jałowym (glina, ił, piasek). U mnie na glinie/ile/kamieniach. Pełne słońce. Nie jest zbyt ładna, chuda szkapina, można ciąć, są nawet żywopłoty z niej. Ale taki gatunek do rekultywacji dobry na nieużytki (posadźcie gdzieśkolwiek). Są formy płaczące - ładne. Bardzo dobrze znosi się z innymi ale płytko korzeni.
Ta wersja najbardziej mi przypadła do gustu. Ten monolit na środku wody bardzo mnie kręci i ta ławka za nim. Będzie ciekawie tak siedzieć za wodą. I te hortensje zwieszające się obok. I kontynuacja kwadratu w stronę trawnika.
dziękuję Danusiu ! też wolę tą wersję, ale nie wiem czy nie będzie za cisno i nogi nie będą "siedzieć" w wodzie ale co tam!
już nie mogę się doczekać wiosny i demolki!!!
Ten znak zapytania to zostaw do czasu oferty drzewek na wiosnę. Ja tu widze grab szczepiony zwisający (e chyba za cienki bolek będzie), ale kto wie co tam przywiozą i się spodoba.
Powinno to być drzewo z a c h w y c a j ą c e....
Że jak wejdziesz i spojrzysz w prawo to można zemdleć i w to bym zainwestowała k a ż d e pieniądze.
nooo z tym każde bym nie przesadzała .... ale zacznę zbierać hehe
wiem, że powinno być fantastyczne ! poczekam zatem do wiosny Danusiu, dziękuję za konsultację !