Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Milka 12:03, 02 lip 2012

Na pewno przesadzasz, oglądałam twój ogród kilka razy, ostatnio cięgem z relacji nawadniania i bardzo mi sie u ciebie podoba!
Diana 12:04, 02 lip 2012

Anula widziałam twój ogród w obiektywie kamery cudownie się prezentuje pozdrawiam
Lena 12:05, 02 lip 2012

Ja Ciebie też
Aż żałuję że bliżej nie mieszkasz - Danusia ma fantastyczne sąsiadki !
Ty,Kasia - nie dość że blondynki ,to jeszcze bardzo urocze i utalentowane - spadam obiad robić
betysia 12:08, 02 lip 2012

Witaj Anulus !!!!
oj jaka Ty mi niespodzianke dzisiaj sprawilas !!!!
ja tez Cie witam bardzo cieplutko i usciski zostawiam na ten dzisiejsze mam nadzieje cudny dzien!!!!
merci !!!!
samych radosci zycze..
Evchen 12:11, 02 lip 2012

anula_wn napisał(a)
Beatko.... no nie wiem..... tak juz czasem mam ..... bo ten fotel biały "świecił" za bardzo !
jakoś ponuro było .... a może ja mam za mało kolorów..... ehhh (zaraz mi przejdzie )

Evchen, właśnie spaceruję u Ciebie !
a nie było mnie, bo miałam wizytę z synkiem u allergologa (na następny termin musiałabym czekac 3 miesiące ;/) myślałam, że zdążę.... no ale nie chodzi o to, że nie byłam, ale że znów mój ogród wydał mi się nieładny.....
zapraszam na kawę, włączam express
A Ty Jesteś nad morzem na wakacjach?

Nooo Jestem na wakacjach! Przyjeżdżaj Jest piękna pogoda!
A kawy tak "mi się chce Na śniadanie była lura.., a jeszcze nie zdążyłam dojść do kawiarni, ogrodowisko mnie wciągnęło jak czarna dziura.. mam nadzieję, że wypuści jak moja latorośl wróci z plaży
anula_wn 12:15, 02 lip 2012

Irenko

Dianko, dziękuję krajanko (prawie)

Lenko, też żałuję ! fajne sąsiedztwo to wielkie szczęście ! wprowadzając się tutaj 3 lata temu nie podejrzewałam nawet, że może byc tak cudnie

Betysiu , dziękuję za odwiedzinki ! synka mam na wakacjach, więc troszkę mi smutno i goście mile widziani !
anula_wn 12:22, 02 lip 2012

Evchen napisał(a)

Beatko.... no nie wiem..... tak juz czasem mam ..... bo ten fotel biały "świecił" za bardzo !
jakoś ponuro było .... a może ja mam za mało kolorów..... ehhh (zaraz mi przejdzie )

Evchen, właśnie spaceruję u Ciebie !
a nie było mnie, bo miałam wizytę z synkiem u allergologa (na następny termin musiałabym czekac 3 miesiące ;/) myślałam, że zdążę.... no ale nie chodzi o to, że nie byłam, ale że znów mój ogród wydał mi się nieładny.....
zapraszam na kawę, włączam express
A Ty Jesteś nad morzem na wakacjach?

Nooo Jestem na wakacjach! Przyjeżdżaj Jest piękna pogoda!
A kawy tak "mi się chce Na śniadanie była lura.., a jeszcze nie zdążyłam dojść do kawiarni, ogrodowisko mnie wciągnęło jak czarna dziura.. mam nadzieję, że wypuści jak moja latorośl wróci z plaży

oj chętnie bym przyjechała, ale póki co muszę by TU na razie synka wypuściłam nad morze do dziadków, ja dojadę za 3 tygodnie. A dobra kawka to jest to!!! a ogrododowsiko...już pisłam nie raz - to uzależnienie
baw się dobrze !!!
Diana 12:26, 02 lip 2012

Anula krajanko prawiemam nadzieję że jak będziesz w okolicach moich obecnych a swoich dawnych.........znajdziesz na kawkę zapraszam
anula_wn 12:29, 02 lip 2012

Diano, Ty Jesteś bliżej Any, prawda? Szczecin? a ja Koszalin.... zapowiedziałam się już na kawę do Any jak będę na wakacjach , może i do Ciebie zajadę dziękuję za zproszenie!
Ana 13:02, 02 lip 2012

Anulka, jak przyjedziesz to ci do tej chudej d... nakopię Masz cudowny ogród, z tygodnia na tydzien pięknieje! Malo koloru??? a róże?? Lawenda? Trawy? Jaśminowiec? Czereśnia? Hosty?

Jak przyjedziesz do mnie to wpadniemy do Dianki na kawę