Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Michael 20:12, 02 lip 2012

Witaj Aniu.
Widziałem, widziałem jak Danusia z Mają szabrowały po Twoim ogrodzie pod Twoją nieobecność
i poprostu wygląda prześlicznie. Aż miło było znów zobaczyć Twój ogród
pozdrawiam Michał
kaisog1 20:14, 02 lip 2012

Anula i jak śniłam Ci się jeszcze? WIdzisz kobieto... nawet koszmary senne przeze mnie masz hahhaha
Madzenka 20:17, 02 lip 2012

Ana napisał(a)
Anulka, jak przyjedziesz to ci do tej chudej d... nakopię Masz cudowny ogród, z tygodnia na tydzien pięknieje! Malo koloru??? a róże?? Lawenda? Trawy? Jaśminowiec? Czereśnia? Hosty?

I masz rację !!! A ja Ci pomogę!!!!
anula_wn 20:26, 02 lip 2012

sadystki obie !
hehe, no tak już mam , że ja wiecznie niezadowolona jestem.... i cóż zrobić
Ana, zlituj się, bo Marzenki do ogrodu nie wpuszczę bojąc się o swoje 4 litery...., a mam coś dla niej

Gosia, no już mi się nie śniłaś więcej.... ale to nie był koszmar, choć lekko się zdziwiłam.... dla niewtajemniczonych: Gosia śniła mi się w czerwonych szpilkach......

Michał, miło Cię widzieć !!! dziękuję za dobre słowa
kaisog1 20:27, 02 lip 2012

A mnie się dzisiaj Danusia śniła ale szczegółów nie zdradzę hahhaha
Moniika 23:05, 02 lip 2012

Witam! Wpadlam poogladac! Ślicznie u Ciebie ! Pozdrawiam Monika
betysia 06:45, 03 lip 2012

Witam Cie Aniu cieplutko ...z reszta jak zawsze!!!
dziekuje,ze wpadlas i "wsparlas" mnie co moich planow w stosunku do mojej wiekowej panny !
odpowiadajac na twoje pytanie to ona chyba nie z marmuru a z kamienia...no wlasnie bo to nie tak latwo wytlumaczyc , tutaj to sie mowi " en pierre"... z czego by nie byla jesrem w niej zakochana od pierwszego wejrzenia.
Anulko cudnego dnia choc czytalam,ze synus " w podrozy" ...niby dobrze jak czlowiek choc chwilke moze odpoczac ale jaki to odpoczynek kiedy tesknota nie pozwala na nic...wiem,bo mam dokladnie tak samo!!!!
justi 11:55, 03 lip 2012

Ufff ale dziś gorąco Anulko Ty to masz fajnie, możesz teraz w bikini latać przy włączonych zraszaczach
Śliczne lilie
Evchen 12:01, 03 lip 2012

Anulka, jak to Gosia czyli Kasia Ci się śniła???... Pewnie znowu w ogrodniczym byłyście...

Ev
anula_wn 12:10, 03 lip 2012

Justi, zraszanie włącza się o 5.oo rano, więc nie bardzo mogę pobrykac (jak Twoja psinka), ale raz biegałam i uczucie...nieziemskie a lilie faktycznie cudne mi się trafiły(bałam się, że znów pomieszane cebule mogą byc...). Muszę koniecznie dokupic ! ale.....te nie pachną !?

Betysiu , marmur nie marmur piękna ta Twoja pnnica jest bardzo ! będzie (ba! już jest) ślicznym elementem w ogrodzie a za synkiem tęsknię ilekroc znika....

Monika352 - dziękuję, że zajrzałaś ! zapraszam częściej

Gosia - no to ja już nie wiem co myslec o naszych Ogrodowiskowych snach....