anula_wn
10:12, 19 mar 2013

Bogusiu, pozdrawiam serdecznie!
Marzenko, aura ci u mnie iście....zimowa
pada, sypie, zimno - oszaleję z tą zimą!!!!
Joasiu, no uparła się ta zima i w nosie ma nasze plany! jak nic marzec trzeba spisać na straty....miesiąc pracy mniej, niedobrze
no ale siła wyższa....
ale może trzeba to wykorzystać na dokładne zaplanowanie co i jak, jakie roślinki itd... ja tak robię, bo inaczej zwariuję....
Martek, niekoniecznie
Madżenko - no i Jesteś w kartotece!
Agnieszko, macham i ja ! oj nie było mnie dawno u Ciebie...spróbuję dzisiaj zajrzeć (jak się przkopię przez zaspy, hehe)
Kasiu, bardzo bym chciała, ale chyba nie uda się....
młody ma zaplanowaną imprzeę urodzinową (wiesz, kólki te sprawy
) , ja spotkanie zawodowe.... ale jak będę się wybierać - dam znać i moze Was kielczanki namówię na spotkanie !!! 
Irenko, oddali prąc i owszem, ale w pakiecie z zimą..... macham i ściskam GORĄCO może śniegi stopnieją
i idę się załamać tą pogodą.....ehh koszmar!
Marzenko, aura ci u mnie iście....zimowa

Joasiu, no uparła się ta zima i w nosie ma nasze plany! jak nic marzec trzeba spisać na straty....miesiąc pracy mniej, niedobrze

ale może trzeba to wykorzystać na dokładne zaplanowanie co i jak, jakie roślinki itd... ja tak robię, bo inaczej zwariuję....
Martek, niekoniecznie

Madżenko - no i Jesteś w kartotece!

Agnieszko, macham i ja ! oj nie było mnie dawno u Ciebie...spróbuję dzisiaj zajrzeć (jak się przkopię przez zaspy, hehe)

Kasiu, bardzo bym chciała, ale chyba nie uda się....

Irenko, oddali prąc i owszem, ale w pakiecie z zimą..... macham i ściskam GORĄCO może śniegi stopnieją

i idę się załamać tą pogodą.....ehh koszmar!