Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 12:08, 15 kwi 2013

a ja dostałam info, że moje róże okrywowe dzisiaj zostaną wysłane!!! tadam będę w sobotę sadzic, jak się cieszę taras zacznie pięknie wyglądac.
Joaska 12:15, 15 kwi 2013

Aniu, piękna pergola, a jak ją porośnie róża to będzie bajka - goście Ci się będą blokowac przy wejściu bo każdy będzie chciał podziwiać
Skrzyneczka tez fajna, Wy z Danusią to chyba taka "Angielską Uliczkę" zrobiće w tej Warszawce,
Pozdrawiam.
Milka 14:55, 15 kwi 2013

[/b]mam takie szczęście, że kawa z szefową, winko czy ognisko to prawie codziennośc fajnie mam, prawda? jeszcze przy okazji zawsze cenna rada - jak np. przyciąc róże itd....

szczęściara z ciebie
kaisog1 15:00, 15 kwi 2013

Pergola sie ślicznie prezentuje! A jeszcze jak dojdą na nia róże to już w ogóle. Ale ta skrzyneczka na listy wygląda jeszcze lepiej w rzeczywistości! Superowa
anula_wn 20:33, 15 kwi 2013

Joaska napisał(a)
Aniu, piękna pergola, a jak ją porośnie róża to będzie bajka - goście Ci się będą blokowac przy wejściu bo każdy będzie chciał podziwiać
Skrzyneczka tez fajna, Wy z Danusią to chyba taka "Angielską Uliczkę" zrobiće w tej Warszawce,
Pozdrawiam.

Joasiu,

mów mi tak, mów ! póki co jest pergola, rózy nie ma
a co do angielskich uliczek to Danusia tak, u mnie daleko do takowej !
anula_wn 20:33, 15 kwi 2013

irena_milek napisał(a)

szczęściara z ciebie

noooo !
anula_wn 20:35, 15 kwi 2013

kaisog1 napisał(a)
Pergola sie ślicznie prezentuje! A jeszcze jak dojdą na nia róże to już w ogóle. Ale ta skrzyneczka na listy wygląda jeszcze lepiej w rzeczywistości! Superowa

Gosia
, dzięki wielkie !!!
dzisiaj był w niej pierwszy list ale fajnie ! tylko pan listonosz chorągiewki nie podniósł.... muszę go "podszkolić "
a róze jak najszybciej muszę kupić !
Loosiuu 20:44, 15 kwi 2013

Haha super tak jak w bajkach ta skrzyneczka
anula_wn 20:50, 15 kwi 2013

Filip,
taki amerykański sen, hehe a tak poważnie, pojemna jest i ładna

a ja dzisiaj zagrabiłam trawnik (przed wertykulacją), uprzątnęłam rabatę z liści przegniłych... podsypałam nawozem, poczyściłam żurawki....
jutro kolejna rabata, do soboty się wyrobię ze wszystkimi
JulkAd 08:20, 16 kwi 2013

Byłam, widziałam, poczytałam, krokusy super zazdroszczę, bo moje nie chcą rozkwitnąć (zaundowałam im kiepskie miejsce), pergola też mi się podoba zwłaszcza z rożą.... jak urośnie ( nie doczytałam, jaką kupujesz?)...a trawą się nie przejmuj da radę, a Ty jej w tym pomożesz...buziam i uciekam