Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

Joaska 10:01, 17 kwi 2013

anula_wn napisał(a)
i na koniec news ! będę zmieniać, no nie ja .... tylko mój M ! ścieżkę, bo tak mnie denerwował ten skos !!! i tak mi się u Agi spodobały krawężniki położone na płasko, że już zakupione czekają na wkopanie (widać za cyprysikiem na pniu, który też wyleci niebawem) !
a ja grzecznie wyznaczyłam im linię

kilka widoczków na dobranoc

nie mam dzisiaj cierpliowści, jestem zmęczona , a net chodzi jak.... nie powiem co !
więc dobrej nocki, ja uciekam , bo rano z kijami trzeba iść w las

Anula rabatki cudowne, ta Danusina bedzie piękna jak róże zakwitną!!!

A ścieżka z krawężników będzie bombowa, mi też się u Agi spodobała i mam ją w inspiracjach, a powiedz mi pomiedzy krawęznikami zostawisz trawę czy wysypiesz żwirkiem??
Joaska 10:08, 17 kwi 2013

kaisog1 napisał(a)
Danuś hehhehehe widać, że nam brakowało tej ogrodowej roboty A ja uziemiona w domu.... Kuba chory ;(

Gosia już niedługo będzie ciepło to i choroby sie skończą, u mnie (odpukać) po wycięciu migdałka tylko małe przeziebienie, i do tej pory w sumie nawet nieźle jest.
anula_wn 11:09, 17 kwi 2013

Agacia napisał(a)
Anulku, przyszłam się przywitać po śnie zimowym, ale od razu pochwalę fantastyczną skrzynkę na listy! Przepiękna, idealna!

Agatko, jak miło Cię widziec

skrzynka też mi się podoba zwłaszcza to, że jest duża i małe paczuszki można schowac ! bo tamta (po poprzednich właścicielach) straszyła i denerwowała mnie bardzo !
anula_wn 11:10, 17 kwi 2013

Juzia_G napisał(a)
Ale fajnie się was czyta

Pozdrawiam!

Juzia kochana, jak ja dawno u Ciebie nie byłam................ zaraz lecę !
anula_wn 11:16, 17 kwi 2013

Joaska napisał(a)

Anula rabatki cudowne, ta Danusina bedzie piękna jak róże zakwitną!!!

A ścieżka z krawężników będzie bombowa, mi też się u Agi spodobała i mam ją w inspiracjach, a powiedz mi pomiedzy krawęznikami zostawisz trawę czy wysypiesz żwirkiem??

Joasiu,
ta rabata faktycznie jest tu najpiękniejsza! już w zeszłym roku super się prezentowała, a w tym, jak róże jeszcze się rozrosną - będzie bajka ! co to znaczy fachowiec Danusia zrobiła mi najpiękniejszy prezent tym projektem !

a pomiędzy krawężnikami będzie trawa, M w sob. je osadzi, bo trawka już zwertykulowana, więc ładnie powinno wszystko zaraosnąc (ale i tak tzreba będzie dosiac)
Agacia 11:36, 17 kwi 2013

A dzięki, mam nadzieję, że teraz będę tu częściej
Milka 14:06, 17 kwi 2013

Kibicuję zmianom, wszyscy szalejemy i podziwiam piękne połączenia
anna_studio 19:24, 17 kwi 2013

Pomysł ze ścieżką...bombowy
Powodzenia życzę....eMowi
Śliczne widoczki Aniu....jak zawsze
Pozdrawiam cieplutko...
Ja też mam jakiś sentyment do Koszalina...sama nie wiem dlaczego...???
Bogdzia 20:51, 17 kwi 2013

Drugie zdjecie śliczne. Pozdrawiam.
JulkAd 12:55, 18 kwi 2013

Anula nadrobiłam zaległości, bo w pracy okienkuję...cudne te Twoje rabaty z krokuskami i żurawkami, no i Danusina też piękna. Pytanie co do róż, gdzie zamawiałaś? (możesz przesłać na priv)...podziwiam Twojego eMa, mój też robi, ale czasem się buntuje (zwłaszcza wtedy jak mu sprzęt szwankuje)....no i koniecznie chciałam zobaczyć tę ścieżkę tak zachwalaną, co ponoc u Agi już jest...tylko ja jej znaleźć nie mogę....pogody do pracy życzę i dużo energii