Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój mały raj na ziemi :)

Mój mały raj na ziemi :)

anula_wn 19:33, 10 cze 2013

hehe, wróciliśmy Danuś z hukiem
Pszczelarnia 20:14, 10 cze 2013

Anula, Twój ogród od 2011 przeszedł zmianę ale dalej jest taki hmmmm ......, no można go "dotknąć" z każdej strony, jest taki przytulny i kobiecy.
anula_wn 21:53, 10 cze 2013

Ewcia,
troszkę się zmartwiłam jak przeczytałam, że jest taki hmmmm że źle?
a;e przytulny i kobiecy do mnie przemawia

mam nadzieję, że się zobaczymy niebawem?
Margarete 13:59, 11 cze 2013

Anula,
przebegłam przez twój ogród pędzikiem, troche tak po ogrodowiskowemu - tzn. pismem obrazkowym, Doczyta am o zmianach które udało ci sie wprowadzic i o metamorfozie tego co zastałaś w ogrodzie. Rzeczywiście taaaaaakie sasiedztwo to wyzwanie. Ale różnica "przed" i "po" jest oszałamiająca. Pooglądałam tez zdjęcia z wizyty ogrodowiskowych gości, wcale sie nie dziwię , że im sie u ciebie podobało bo masz ślicznie w ogrodzie. Taras jest super, do tego drewniane mebelki wkomponowane w taras i w ogród też, i to drewno i lustro i te drugie meble na żwirowej rabacie - wszystko super, nie mówiąc o roslinach - gigantach jak np. te żurawki marmelade. Marzę o takiej ławce z oparciem jak twoja....
Bardzo ładnie skomponowany, choc nieduzy ogród, na pewno kosztuje wiele pracy ale widac w nim twoją ręke, jest zadbany, jest ład i porzadek.Gratuluję !!
Na pewno wpadne tu niejeden raz jeszcze po inspiracje, bo ja jestem u progu drogi do ogrodu marzeń. Pozdrawiam
Milka 14:05, 11 cze 2013

Witaj po powrocie
wiem, ze w ogrodzie jest ślicznie, nie ma co ogarniac na 22
czekam na fotki z Anglii
Pszczelarnia 14:07, 11 cze 2013

hmmmmmmmmm, oznacza brak słowa na zmiany w ogrodzie. Ogród na wysokościach zmysłów estetycznych . Hmmmmmm.

Tym milej patrzę, że pamiętam ten deszczowy zimny lipcowy dzień, jak go zobaczyłam. On już wtedy był dla mnie odkryciem!
Neska 20:31, 11 cze 2013

Hej Anulka jak z wodą u Ciebie? U nas mokro na całej działce. Pompa załącza się kilkanaście razy dziennie, ale dzięki temu w piwnicy sucho. U nas nawet do parterowych domów ludziom woda wchodzi. Nie potrzeba rzeki żeby zalało mieszkanie.
kaisog1 20:33, 11 cze 2013

Anulka w Anglii?????? Czemu ja nic nie wiem/??? ...hmmmm jakaś opóźniona jestem Dawaj foty Kochana! Kurcze już chyba tylko ja w Anglii nie byłam....
siaaska 21:02, 11 cze 2013

Anulka wpadłam w odwiedzinki i zobaczyć jak tam tarasik czy już zrobiony a tu widzę że Ty na wczasy się wybrałaś Wiem wiem już wróciłaś Czekam więc na fotki
Ogródek jak zwykle wzorcowy i te czarne tulipanki nie takie złe i ścieżka teraz bardziej się mi podoba
Pozdrawiam i pędzę dalej bo czasu niewiele a wątków do przeglądnięcia multum...
Mila 21:34, 11 cze 2013

Wpadłam, wypadłam ślad zostawiam