Przyjaciel czeka żeby Panią wyprowdzić Słoneczka Zyczę .Haniu doszły kffiatuchy już w doniczce zadołowane w rabatce iiii aby do wiosny. Nasiona wysuszone.d Dzięki Ci wielkie .
Mam nadzieję, że korzenie przeżyją, a jeśli i nie, to z tych nasion pewnie kilka roślinek wykiełkuje.
Pozdrawiam, Halinko! I miłej niedzieli życzę.
On włochaty, jak moja Sonia
Ten skrętnik bardzo ładny.
Masz rację Haniu, czas leci, jak zwariowany, może zima nam potrzebna do odpoczynku jednak
A masz laurowiśnie? Może chcesz, kilka się u mnie ukorzeniło, one takie bezproblemowe są.
Wieje, ale słonko jednak wyjrzało, miłej niedzieli.
Irenko, dziękuję za ofertę sadzonek laurowiśni. U mnie one jakoś nie rosną, chyba za kwaśną mam ziemię. I na dodatek po zimie nie odbijają. Nie będę już krzaczorów sadzić, bo nie mam możliwości ich podcinać na okrągło. Jak wpadam do ogrodu, to najpierw chwaściorów się pozbywam, a dopiero na końcu myślę o krzewach.
Jeżeli zmienię zdanie w tej sprawie, to oczywiście przypomnę się o sadzonki.
Na razie za nie dziękuję. Kochana jesteś, że o mnie pomyślałaś.
Miłej niedzieli.
Masz rację Haniu, trzeba do warunków ogrodowych rosliny dobierać. U mnie kwaśna ziemia i laurowiśnie super rosną, to jedyne rosliny nie wymagające pracy, jak zmienisz zdanie, dasz znać
Karolinko, witam Ciebie serdecznie! Oj, bardzo dawno Ciebie nie widziałam, coś ze 2 lata? Jak widzisz jeszcze jestem na grządkach! Pozdrawiam.
Kochani, melduję, że u mnie dalej wieje, ale już prawie bez deszczu. U Was też się polepszy, bo chmury pędzą z zawrotną prędkością na wschód.
Haniu, u mnie bez szkod ale dalej...ofiary smiertelnie i duzo, bardzo duzo zniszczen Szkoda i ludzi i zwierzat, wody wylaly, krowy sciagane sa z pastwisk...