Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sezon 2017 u Hanusi

Sezon 2017 u Hanusi

hanka_andrus 21:20, 04 lip 2018

Basiu, i wzajemnie.
Agnieszko, wszystko zależeć będzie od czasu.
Mariolko, jestem cierpliwa - dziękuję.

gogo 01:16, 05 lip 2018

Witaj, w tym problem, że spać nie mogę, bo myślę o ogrodzie. Czytam i oczom nie wierzę, ogród przetwory i jeszcze grzyby, toż Ty jesteś jak Irena Kwiatkowska " żadnej pracy się nie boisz ". Pozdrawiam.
hanka_andrus 07:20, 05 lip 2018

Grażynko, właśnie teraz tej pracy się obawiam, i stąd pewne ruchy w ogrodzie , dopóki czas. I trzeba cieszyć oko, pstrykać zdjęcia, żeby zimą odskocznia od szarości była.

Zmieniam to, z czym mam najwięcej ambarasu. A czy będzie ładniej? Zobaczymy.
eda 09:40, 05 lip 2018

hanka_andrus napisał(a)
Edytko, kombinuję, co tu wyrzucić z ogrodu. Wszystko fajne, wszystko lubię, a tu trzeba ciąć, przycinać, na zimę okrywać, wykopywać, Trudne wybory. Ale chyba decyzja już zapadła. W tym roku przerzedzam. Zostawiam te, które najmniej obsługi potrzebują. O zamykaniu wątka jeszcze nie myślę, jeszcze oczy mrugają!

Miłego dnia.

Ufffff no toś mnie z lekka uspokoiłaś
uściskuję gorąco Hanuś i miłego dnia kochana

gogo 11:56, 05 lip 2018

Witaj Haniu, mój ogródek powstał właściwie w 2015, kiedy zrezygnowałam z warzywnika i tunelu. Po pierwsze nie dawałam rady, po drugie było tego za dużo dla dwóch osób i nie było kogo obdzielić/ na wsi każdy ma warzywnik i sad /. Jak decyzja zapadła, powstał ogród w obecnym stanie, z założenia bezobsługowy. No, z tym " bezobsługowy " można polemizować, ale jest nieźle. Chyba, że wymyśle coś nowego.
gobasia 12:05, 05 lip 2018

Widzę Haniu,że masz już urlop zaplanowany...Tyle zaproszeń,aż miło...Zrób podróż dookola Polski ...zaznacz i mnie na mapce
Radziu2013 12:37, 05 lip 2018

gogo napisał(a)
Witaj, w tym problem, że spać nie mogę, bo myślę o ogrodzie. Czytam i oczom nie wierzę, ogród przetwory i jeszcze grzyby, toż Ty jesteś jak Irena Kwiatkowska " żadnej pracy się nie boisz ". Pozdrawiam.

Haniu...ty to cały czas na wysokich obrotach...podziw bierze człowieka
Ale to jest ten czas...z jednej strony jest się zmęczonym...ale z drugiej satysfakcja...no i oczywiście trzeba się jakoś wyszaleć, rozładować energię, bo sezon niby długi, ale zanim się obejrzymy zalegniemy w fotelu, bo na zewnątrz okropna aura...

Haniu, robisz tournée po ogrodach?

Pozdrawiam gorąco
Basilikum 15:42, 05 lip 2018

Haniu i ja pozdrawiam
hanka_andrus 22:02, 05 lip 2018

Kochani, po zbyt wielu ogrodach turnee nie będzie, ale kilka w sezonie może uda się nawiedzić.
POwinnam siedzieć u dentysty na fotelu, ale taka okazja nie trafia się często.

Trzymajcie kciuki za moje zdrowie, W ogrodzie sobie jakoś radzę, ale w podróży różnie być może.

yolka 22:14, 05 lip 2018

hanka_andrus napisał(a)
Kochani, po zbyt wielu ogrodach turnee nie będzie, ale kilka w sezonie może uda się nawiedzić.
POwinnam siedzieć u dentysty na fotelu, ale taka okazja nie trafia się często.

Trzymajcie kciuki za moje zdrowie, W ogrodzie sobie jakoś radzę, ale w podróży różnie być może.

Trzymam szczególnie mocno