Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Sezon 2017 u Hanusi

Sezon 2017 u Hanusi

Napia 23:56, 06 lip 2018

Trzymam mocno , gród podziwiam, szczególnie ten widoczek z perspektywy i pozdrawiam ciepło
hanka_andrus 12:44, 07 lip 2018

Dziękuję , Agnieszko. Po suszy jakoś pozbierałam się w ogrodzie, a teraz nawet się ochłodziło i słońce schowane.

Ale tak lubię. Miłego weekendu.

gobasia 13:33, 07 lip 2018

Haniu u mnie Afryka . Coś tam nadają na po południe ale marnie to widzę ..Dziś mam lenia siedzę w chałupie sama ,cisz spokój i tego mi trzeba
hanka_andrus 14:22, 07 lip 2018

A u mnie odmorska bryza w tej chwili i ma balkonie wieje wilgocią jak w jesieni. na W ogrodzie jutro grillowe spotykanie.
Może padać nie będzie?
gobasia 14:45, 07 lip 2018

To fajny taki wilgotny powiew, u mnie jak powieje to taki ciepły strumień powietrza jak suszarki,a kości i tak mnie bolą dzisiaj okrutnie...może na zmianę pogody?
boguslawa_ma... 12:36, 08 lip 2018

U mnie też hort,dopiero zaczynają,Haniu pozdrawiam
an_tre 12:55, 08 lip 2018

Haniu pozdrawiam, niedzielnie
pozytywna energia i werwa niech cię nie opuszcza a zdrówko dopisuje żeby zrealizować podróżne plany
Tego ci życzę

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Kasiek 12:59, 08 lip 2018

Haniu, pamietam jak z Jola, juz w czasie jej zaawansowanej choroby, dawalismy sobie w zle dni, znaki...Kropki...Kropki smsy...
Tak mi sie jakos skojarzylo, gdy przeczytalam Twoj wpis...Wiem, jak sie czlowiek czuje, gdy zaglada na watek do lubianej osoby, a tam cisza...Jak sie martwimy wtedy, myslimy...Kazdy z nas kiedys odejdzie, jeden wczesniej, drugi pozniej, ten trzeci, tak calkiem po cichu i niespodziewanie...
Nie do wszystkich mamy prywatne kontakty, numery telefonow, fejsy i insty...Lubimy sie tu i tu z soba piszemy, dodajac sobie nawzajem otuchy i sil...
Tak bylo, tak sie martwilismy z Edytka, gdy Tobie komputer sie zepsul, bardzo sie martwilymy...
Wiec, gdy cos sie stanie, czy mi czy Tobie, bedziemy sie martwic, nie wiedzac, czy cos sie stalo...Czy moze komputer, lub urlop, lub chec odpoczynku...
Wiec moze te kropki, chociaz kropki, to fajny pomysl..By niepotrzebnie sie nie martwic...
Haniu, i bardzo Cie prosze, nie przygotowywuj nas, bo w ogrodach i na Twojej dzialeczce, jeszcze tyle spraw do zalatwienia, kwiatow do powachania i rady i Twoje wierszyki potrzebne jak bum cyc cyk
Buziak, Kochana Kobietko o madrych oczach i pieknych dloniach
hanka_andrus 20:25, 08 lip 2018

Kasiulek, dziękuję, serduszko, za miłe słowa i wsparcie duchowe.

Mam nadzieję, że moje humory złe poszły za góry za lasy, a z nimi smutasy.

Właśnie wróciłam z ogrodu, kosz borówki przytargałam, teraz będę je przerabiać, jeść, częstować.

W ogrodzie, kwitną ogórki, dojrzewają pomidory, na jeżówkach motyle, na daliach czarna mszyca, ale j przegoniona.

Brzoskwinie na drzewie coraz grubsze, Z ogrodu rożowo niebieskiego zrobił mi się żółty: kwitną rudbekie, liliowce, nachyłki i gipsówka! Szał po prostu. Dziś aparatu nie miałam, ale może za dwa dni uda się kilka fotek zrobić.

Miłego wieczoru.

bql3 21:20, 08 lip 2018

Haniu

Na 'Ogrodowisku' dużo serfuję po ogrodach a i do Ciebie często zaglądam ale bez wpisów - bo brak czasu powoduje że nie ogarniam i aby na wszystkich wątkach które odwiedzam człowiek chciałby zobaczyć zbyt wiele a na wpisy już nie starcza czasu a tu ten czy tamten ogród do odwiedzenia a sama wiesz jak mnóstwo jest.
Dziś jednak piszę gorąco macham - co byś nie pomyślała że zapomniałem o Tobie i twoim ogrodzie

w ten niedzielny wieczór pozdrawiam
Jan