Mirella kosdrzewiny tez mi chorują Taki los ogrodnika
Zawsze będzie można zrobić rewolucję
Kolejne hortensje tym razem ogrodowe. Coś mają za małe kwiaty w tym roku mimo, ze nawoziłam i podlewałam
ha ha tez tak mam tylko zawartość w limokowym kolorze co by do ogrodu pasowało. u mnie za to plaga bukszpanowego grzyba. następny ogród bedzie bez bukszpanów
Lubie bukszpany zwłaszcza jesienią i zimą, gdy dzięki nim ogród nadal jest zielony. Szkoda by było. Jak wymienię na cisy to coś je tez pewnie zaatakuje
Trawek na szczeście coraz więcej. Ale jak żyć bez tych ram bukszpanowych?
Iwonko masz rację, robi się małoobsługowy
W ciągu tygodnia nawet palcem nie ruszam, co nieco w soboty w ogrodzie podziałam. Ale dzisiaj szaleństwo mnie ogarnęło i bukszpany cięłam nożycami akumulatorowymi do żywopłotów..... W godzinkę obciąłem wszystkie kwadraty, z zwykle zajmuje mi to dwa dni. Stwierdziłam, ze szkoda życia na perfekcję
Moja duma Hammeln - dwa podejścia do niej rozbiłam, b pierwsze egzemplarze wymarzły
ps. kieliszków szt 2 nie mogę stłuc od dwóch lat, myję z zmywarce i ciągle używamy. W tym czasie białych stłukłam ze dwa komplety
Czy pisałam, że dzisiaj oprócz bukszpanów przycięłam również żywopłot grabowy i cisy? Ale miałam powera Jutro należy mi się odpoczynek i czas na odwiedziny u Was
Buziaki i zmykam
Czy Wam tez tak muli net na forum?