Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wymarzony sielankowy ogród.....

Wymarzony sielankowy ogród.....

Monia81 22:20, 29 sie 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Monia nie wierny Tomasz jestes. Juz raz pytalas o ta horte, napisalam, ze to wanila a tydalej pytasz. Pinki jest bardzo podobna tez rozowieja kwiaty ale sa bardziej luzniejsze. Ta horta jeszcze mloda, gdzids po trzech latach od wysadzenia powinna miec dobrze wyprostowane lodygi.

No co Ty Eluś Iwonka wróciła do tego postu wcześniejszego, dlatego napisała o tej vanilce, ale przynajmniej mam dwa potwierdzenia więc to vanilka
paulina_ns 06:47, 30 sie 2017

Monia piękne ujęcia rozchodników nam tu pokazałas! U mnie rozplenica posadzona jest za rozchodnikami i jakoś na razie je nie pożera, a kilka sezonów już ma
zoja 06:55, 30 sie 2017

Piekne zdjecia roslin pokazalas Twoje szafirki i mnie zaskoczyly - u mnie jeszcze nic sie nie dzieje i spia za to dokupam im kolegow na najnowsza rabate - bedzie sadzenie
Zana 07:16, 30 sie 2017

Ta niebieska rzeczka szafirkowa będzie ślicznie wyglądała przy marmeladkach.
Monia81 09:11, 30 sie 2017

paulina_ns napisał(a)
Monia piękne ujęcia rozchodników nam tu pokazałas! U mnie rozplenica posadzona jest za rozchodnikami i jakoś na razie je nie pożera, a kilka sezonów już ma

Paulinko ja myślałam, że odległości będą dobre bo nie brałam pod uwagę, że ta hemeln aż taka może być rozchodniki sadziłam co 80-90 cm, a hemeln dałam w tyle za nimi 50 cm, ale to już potforaki się robią, także na wiosnę będzie mały lifting rozchodnikowej
Monia81 09:13, 30 sie 2017

zoja napisał(a)
Piekne zdjecia roslin pokazalas Twoje szafirki i mnie zaskoczyly - u mnie jeszcze nic sie nie dzieje i spia za to dokupam im kolegow na najnowsza rabate - bedzie sadzenie

Ładnie się rozmnożyły te szafirki, a myślałam, że może być ich mniej bo rozdzielałam je na wiosnę i przesadzałam właśnie, ale ładnie się rozmnożyły ja też zamówiłam jeszcze dwa inne rodzaje szafirków o innych kolorkach
Monia81 09:15, 30 sie 2017

Zana napisał(a)
Ta niebieska rzeczka szafirkowa będzie ślicznie wyglądała przy marmeladkach.

Aniu, myślę, że będą zgrany duet tworzyć na wiosnę, szafirki lubię bo bardzo długo zdobią, krótko ich nie ma, szybko wypuszczają nowe liście
anbu 09:16, 30 sie 2017

Monia ślicznie masz a rochodniki już nieźle wypasione
Monia81 09:19, 30 sie 2017

anbu napisał(a)
Monia ślicznie masz a rochodniki już nieźle wypasione

Aniu dziękuję rozchodniki z dzielenia wiosennego z tego roku, także szybko nabrały masności buziol
Monia81 14:09, 30 sie 2017

Przyszły cebule, ależ się uchachałam