Monia przeklej te zdjęcia do mnie, a zresztą nie trzeba przecież...Kasi powiem...i ochrzan dostanie, że u mnie ich nie wkleiła
Pięknie Ci się Red Baron przebarwił, u mnie ten sadzony w zeszłym roku jakiś blady...na cycku czerwoniasty a ten byle jaki...dziewczyny mówią, że ma za mało słońca, a mnie ciągle się wydaje, że on jakiś inny po prostu
Kasiu właśnie wracam od Ciebie, Kasieńka już zdążyła wkleić zdjątka Red Baron ma cały czas słońce, może to powoduje że tak ładnie jednak się wybarwił... buziak
I ciągle się zastanawiam czy tulipany kupować na cycka, chcę liliokształtne...ale podziwiać, sadzić to już niekoniecznie...a powinnam ze 200 sztuk...żeby widać je tam było. Będę Ci kibicować w sadzeniu
Buziol
Kasiu z tym sadzeniem to faktycznie zabawa jest, no, ale troszkę wiosennych zawsze lubię mieć oprócz tego co kupione teraz, to mam jeszcze do sadzenia wszystko co wykopałam, czyli kibicowanie jak najbardziej będzie potrzebne, bo około 1000 cebul mus wsadzić z powrotem do ziemi muszę tylko koszyczków dokupić buziol